Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Profesyonel Balık Botu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Profesyonel Balık Botu Salı Kas. 23, 2010 3:02 pm | |
| Bu paylaşımı yapmamın sebebi bir kaç gündür ortalıklarda eski acemi çalışmayan dolandırıcı virüslü botların olması.. Artık yeter diyorum.
Alıntı: bywarrock´isimli üyeden Alıntı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] teşekkürler ama burda önemli olan bot değil ki önemli olan program ama istersen paylaş profesyonel botu görelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Profesyonel balık botunun özelliklerini saymak istiyorum:
- F3 F4 koymak tarihde kaldı
- Dik yapıp zoom yapmak tarihde kaldı
- envanterin full minik balık olması tarihde kaldı
- istediğiniz balığı açıyor ve ölüsünü atıyor[isteğe bağlı]
- minik balıkları yem olarak kullanıyor.
- VE EN ÖNEMLİSİ BALIK TUTMAK İÇİN SU ARAMAYA GEREK YOK ! [Karada tutma özelliği]
- Gelinlik ve Damatlıkla balık tutabiliyorsunuz (Tavsiye edilmez)
- static mode ile tutma süresini salise salise ayarlıyor
- İstirdyeleri açabiliyor
- Birden fazla hesap aynı anda balık tutabilir
- isterseniz Bilge Kralın Eldiveni, Sembolü, Kaçağın pelerini vb. şeyleri atabiliyor
- isterseniz balıkların ölüsünü saklıyabilirsiniz
Dosya(M2Fish3.0.3):
Video: +REP vermeyi unutmayalım emeğe saygı +RepBalık botu , metin2 balık botu , mt2 balık botu , m2 balık botu , bot , profesyonel balık botu , otomatik balık botu , metin2 otomatik balık botu , mt2 otomatik balık botu , m2 otomatik balık botu | |
| | | | Profesyonel Balık Botu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|