Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Metin2 balık botu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Metin2 balık botu Cuma Tem. 23, 2010 9:39 am | |
| PROGRAM HARİÇ ANLATIM RESİM UPLOAD HERŞEY BANA AİTTİR... Oyunu açın... Elinize oltayı alın( olta elinde olmassa oyun hata wererek oyundan atar)... envanterede 500 600 tane kadar yem alıp koyun.( yem olmassa starta bastığınızda direkt stop yapar tekrar).. denize nazır bi yere geçin( deniz kıyısında olmadan starta basarsanız oyundan atabilir)... hileyi açın... ms fishdelayın sol tarafına2900 ms botdelayın sol tarafına5000 yazıyorsunuz... setting kısmından balıkların altındaki kutucuklardan sol taraftakileri işaretleyin... (diğerlerinin kutularına dokunmayın sadece balıkların altındakilere) daha sonra start deyin we balık tutup, balıkları açmaya başlasın... açsın ki balıkları istiritye çıksın demi ama... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vista we XP7 de hata alanlar yada açamayanlar uyumluluk modunda yada yönetici olarak oyunu açsınlar... bazı arkadaşlarımız hata alabiliyor... tam ekran oynuyorsanız o yüzden kaynaklanabiliyormuş... tam ekran deilde windows ekranınızın görüntü oranları neyse(1024*768 gibi) o şekilde ayarlayarak açarsanız düzelecektir... herhangi bi sorun olduğunda burdan yazın cewaplarım... ama taratmadan ne olur bu virüslü bu trojan lı demeyin... aşağıdan indirebilirsiniz... "TIKLA İNDİR" RESMİNE YADA "İNNDİRRR" YAZISINA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ SORUNSUZCA... İçerik Gizlidir. Foruma 2 mesaj atmanız gereklidir.Sizin şu anda 2 mesajınız bulunuyor: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | İçerik Gizlidir. Foruma 2 mesaj atmanız gereklidir.Sizin şu anda 2 mesajınız bulunuyor: İNNDİRRR | Kendim UPLOAD ettim sorunsuzca indirebilirsiniz... ayrıca bilgisayarında olmayanlar için .NetFrameWork 3.5 saygılarımla... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x744 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | wirus yok emin olabilirsiniz ama güwenmeyen arkadaş kendide tarayabilir... (bana bile güwenmeyin derim kendinizde bi kere tarayın... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) | |
| | | 110murat
Mesaj Sayısı : 21 Rep Puanı : 23 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : tekirdağ
| Konu: Geri: Metin2 balık botu Perş. Tem. 29, 2010 3:30 pm | |
| | |
| | | 110murat
Mesaj Sayısı : 21 Rep Puanı : 23 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : tekirdağ
| Konu: Geri: Metin2 balık botu Perş. Tem. 29, 2010 3:30 pm | |
| | |
| | | | Metin2 balık botu | |
|
Similar topics | |
|