Ejderha Parası NasıL alınır? > Işte Video + Resim + Anlatım [Anlamayan Kalmiyacak]
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Ejderha Parası NasıL alınır? > Işte Video + Resim + Anlatım [Anlamayan Kalmiyacak] Cuma Tem. 23, 2010 9:48 am
simdi gamesultan'a üye olalım : [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tebrikler! Şimdi: 1.Lütfen kayıtlı olan e-mail’inizi kontrol ediniz.
“E-mail adresinizi onaylayın” başlığı ile bir e-mail alacaksınız.
Hotmail kullanıyorsanız gönderdiğimiz mailin Önemsiz Posta / Junk maillerinize gidip gitmediğini de kontrol ediniz.
Eğer hala mail gelmediyse ve e-mailinizi doğru girdiğinize eminseniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ana sayfamızdan Şifre unuttum’ a tıklayarak e-mailinizi girin ve aktivasyon kodunu gönder kutucuğunu işaretleyerek yeniden isteyiniz.
Gönderdiğimiz Mail de yazan talimatları takip ediniz.
2. Bilgileriniz başarıyla kaydedilmiştir. Üyelik bilgilerinizin doğruluğu Adminler’ imiz tarafından onaylandığında size bu durumu belirten bir e-mail gönderilecektir. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra sisteme giriş yapabilirsiniz. Sisteme girmek için gerekli bilgiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu e-mail'de anlatılacaktır.
3. (sadece cafe üyeliği için) vermiş olduğunuz bilgilere istinaden arkadaşlarımız sizi telefonla arayacaklar ve bilgilerinizin teyidini isteyeceklerdir. NOT: (kayıt olurken e-mail adresinizi büyük harflerle girmişseniz “İ” kullanmadığınıza emin olunuz. Hatalı girdiyseniz ”I” olarak düzelterek yeniden kayıt olunuz.
Hatalı E-Mail Örnekleri: yanlış: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] doğru: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] ya da [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
1-) Bu sitede gerçi videolu anlatımı var ayrıca site isimize yariyacak aklinizda bulunsun: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
Videolu Anlatım :
ForumTR üyesi olmak için tıklayınız].flv&image=http://www.vidyotup.com/thumb/1_[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız].jpg&displayheight=370&link=http://www.vidyotup.com/video/[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]/&searchbar=false&linkfromdisplay=true" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" />
İzlesene.com : Video - gamesultana atm ile para yatırma - ykb
Videoda Çok Açık ve Net Fakat Bende Anlatayim ;
Öncelikle en az 7 tL (banka 7 tl kabul etmeyecekdir) o yuzden en az 10 YTL paramız ve t.c kimlik no. olması lazım
Bütün BanKaLara Yatırılabiliyor fakat Ben Yapı Krediyi Seçtim ;
O Yüzden Yapı Kredi ATM'sini Anlatiyorm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*Simdi kartsız işlem yapacağız ... giriş tuşuna basiyoruz *Gelen menüde hesaba para yatırmayı seçiyoruz .. *T.C kimlik numarası soracakdır giriyoruz ... *Banka numarasını yazıyoruz (az sonra bütün banka no larını vericem) *yatıracagımız parayı giriyoruz .. *Parayı Onaylıyoruz .. : Kesinlikle makbuzumuzu Aliyoruz !!! (almaz isek bosuna gidebilir)
BanKa Hesap NumaraLarı :
PTT SİHİRLİ KULE LTD. ŞTİ 5465439
AKBANK SİHİRLİ KULE LTD. ŞTİ. ŞUBE KODU (067) 0075386
DENİZBANK SİHİRLİ KULE LTD. ŞTİ. ŞB. KODU (3240) 2432771-351
7[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 TL = 35 Ejderha Parası(Asgari 10TL) Örn : 15 TL Yatırıpda 70 Ejder Parası Alabilrisnizi 23 YTL = 125 Ejderha Parası 58[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 YTL = 500 Ejderha Parası 115[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 YTL = 1250 Ejderha Parası !!! : Korkmayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] : 7 TL Yerine 10 Tl Yatirdiginizda 3 TL Hesabınızda Kaliyor Örn 7 TL Lik alicaksiniz 10 Tl Yatirdiniz aldiniz 35 ep daha sonra tekrar 7 tl alicaksiniz 5 ytl yatirin hesapta toplam 8 tl olur ve 1 tl tekrar artar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] !!!
Yok Beceremedimmi Diyorsunuz ??? Hemen Özel Mesaj Atın veya Buraya Yazın ..
2-) Kontör-Faturalı Hat İle Ejderha Parası Alımı : SMS
ArkadasLar bu yöntemi resimsiz anlatacağım çünkü inanin tam 2.30 saatir yazıyorum :=)
Anlayacaksınız emin olun ..
*Metin2.org'a giriniz ... *Giriş Yapınız.... *Market-Item Shopa Giriniz *Ejderha Parası Yükle seçiniz.. *AltLarda SMS Var seçiniz ... *Orada size Kod söyliyecekdir atiyorum : play 1235zx yaz 2615 qibi bir seye gönder diyecekdir
ALINABILECEK ASGARI TUTARLAR :
50 Kontör - 10[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 TL = 50 Ejderha Parası 100 Kontör - 20[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 TL = 100 Ejderha Parası
ÇeşitLer BunLardır
Konu TAMAMIYLE bana ait değildir.
Alıntıdır.
Ejderha Parası NasıL alınır? > Işte Video + Resim + Anlatım [Anlamayan Kalmiyacak]