Tebrikler! ?imdi: 1.Lütfen kay?tl? olan e-mail’inizi kontrol ediniz.
“E-mail adresinizi onaylay?n” ba?l??? ile bir e-mail alacaks?n?z.
Hotmail kullan?yorsan?z gönderdi?imiz mailin Önemsiz Posta / Junk maillerinize gidip gitmedi?ini de kontrol ediniz.
E?er hala mail gelmediyse ve e-mailinizi do?ru girdi?inize eminseniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ana sayfam?zdan ?ifre unuttum’ a t?klayarak e-mailinizi girin ve aktivasyon kodunu gönder kutucu?unu i?aretleyerek yeniden isteyiniz.
Gönderdi?imiz Mail de yazan talimatlar? takip ediniz.
2. Bilgileriniz ba?ar?yla kaydedilmi?tir. Üyelik bilgilerinizin do?rulu?u Adminler’ imiz taraf?ndan onayland???nda size bu durumu belirten bir e-mail gönderilecektir. Üyeli?iniz onayland?ktan sonra sisteme giri? yapabilirsiniz. Sisteme girmek için gerekli bilgiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu e-mail'de anlat?lacakt?r.
3. (sadece cafe üyeli?i için) vermi? oldu?unuz bilgilere istinaden arkada?lar?m?z sizi telefonla arayacaklar ve bilgilerinizin teyidini isteyeceklerdir. NOT: (kay?t olurken e-mail adresinizi büyük harflerle girmi?seniz “?” kullanmad???n?za emin olunuz. Hatal? girdiyseniz ”I” olarak düzelterek yeniden kay?t olunuz.
Hatal? E-Mail Örnekleri: yanl??: DENEME@HOTMA?L.COM do?ru: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1-) Bu sitede gerçi videolu anlat?m? var ayr?ca site isimize yariyacak aklinizda bulunsun: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Videolu Anlat?m :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" />
?zlesene.com : Video - gamesultana atm ile para yat?rma - ykb
Videoda Çok Aç?k ve Net Fakat Bende Anlatayim ;
Öncelikle en az 7 tL (banka 7 tl kabul etmeyecekdir) o yuzden en az 10 YTL param?z ve t.c kimlik no. olmas? laz?m
Bütün BanKaLara Yat?r?labiliyor fakat Ben Yap? Krediyi Seçtim ;
O Yüzden Yap? Kredi ATM'sini Anlatiyorm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*Simdi karts?z i?lem yapaca??z ... giri? tu?una basiyoruz *Gelen menüde hesaba para yat?rmay? seçiyoruz .. *T.C kimlik numaras? soracakd?r giriyoruz ... *Banka numaras?n? yaz?yoruz (az sonra bütün banka no lar?n? vericem) *yat?racag?m?z paray? giriyoruz .. *Paray? Onayl?yoruz .. : Kesinlikle makbuzumuzu Aliyoruz !!! (almaz isek bosuna gidebilir)
BanKa Hesap NumaraLar? :
PTT S?H?RL? KULE LTD. ?T? 5465439
AKBANK S?H?RL? KULE LTD. ?T?. ?UBE KODU (067) 0075386
DEN?ZBANK S?H?RL? KULE LTD. ?T?. ?B. KODU (3240) 2432771-351
7[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 TL = 35 Ejderha Paras?(Asgari 10TL) Örn : 15 TL Yat?r?pda 70 Ejder Paras? Alabilrisnizi 23 YTL = 125 Ejderha Paras? 58[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 YTL = 500 Ejderha Paras? 115[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 YTL = 1250 Ejderha Paras? !!! : Korkmay?n [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] : 7 TL Yerine 10 Tl Yatirdiginizda 3 TL Hesab?n?zda Kaliyor Örn 7 TL Lik alicaksiniz 10 Tl Yatirdiniz aldiniz 35 ep daha sonra tekrar 7 tl alicaksiniz 5 ytl yatirin hesapta toplam 8 tl olur ve 1 tl tekrar artar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] !!!
Yok Beceremedimmi Diyorsunuz ??? Hemen Özel Mesaj At?n veya Buraya Yaz?n ..
2-) Kontör-Fatural? Hat ?le Ejderha Paras? Al?m? : SMS
ArkadasLar bu yöntemi resimsiz anlataca??m çünkü inanin tam 2.30 saatir yaz?yorum :=)
Anlayacaks?n?z emin olun ..
*Metin2.org'a giriniz ... *Giri? Yap?n?z.... *Market-Item Shopa Giriniz *Ejderha Paras? Yükle seçiniz.. *AltLarda SMS Var seçiniz ... *Orada size Kod söyliyecekdir atiyorum : play 1235zx yaz 2615 qibi bir seye gönder diyecekdir
ALINABILECEK ASGARI TUTARLAR :
50 Kontör - 10[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 TL = 50 Ejderha Paras? 100 Kontör - 20[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]00 TL = 100 Ejderha Paras?
Çe?itLer BunLard?r
Konu TAMAMIYLE bana ait de?ildir.
Al?nt?d?r.
Ejderha Parası NasıL alınır? > Işte Video + Resim + Anlatım [Anlamayan Kalmiyacak]