Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Madalyon Düşürme Hilesi %99,9 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Madalyon Düşürme Hilesi %99,9 Cuma Tem. 23, 2010 9:35 am | |
| merhaba arkadaşlar; önce maymun zindanına gidiyoruz. sonra girişte 5-6 slot maymun kesiyoruz. madalyon düşmeyecek ! sonra ch değiştirip aynı yerde tekrar 5-6 slot kesiyoruz gene çıkmayacak! ama en sonuncu CH ye giriyoruz ve 5-6 slot kesiyoruz. lap hemen düşüyor..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Not:At Madolyınu Düşmese Bile Güzel İtem Düşürürsünüz..Ben BALTA +2, Abanoz Kolye+0, AboNOZ Küpe +1, Ölümcül Plaka Zırh(+0)Özellikli Kılıç vıruşu +4 Rüzgar Dayanıklılığı... Aaa Madolyonu unuttuk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (At Madalyonu) Arkadaşlar Bunu tüm canavarlarda deneyebilirsiniz.Ben denedim ve 1 saatte 26 kabak düşürüdm hepsini Pazarda Satıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Deneyİn Arkadaşlar Eliniz Boş Olmaz.Özellik Taşlarıda Düşüyor Unutmayın..! Saygılarımla..Bir Teşekkürü Unutmayın... | |
| | | dragons150
| Konu: Geri: Madalyon Düşürme Hilesi %99,9 Salı Şub. 15, 2011 10:44 pm | |
| | |
| | | dragons150
| Konu: Geri: Madalyon Düşürme Hilesi %99,9 Salı Şub. 15, 2011 10:44 pm | |
| | |
| | | | Madalyon Düşürme Hilesi %99,9 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |