Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: 72 lwl olaraq kdp düşürme taktiği Cuma Tem. 23, 2010 9:53 am
Öncelikle verilmişse özür diliyorum ..
arkadaşlar ben burada size her hangi bir hile yada program vermek için açmadım bu konuyu yada milletin bizleri kandırma yada geyik yapma aracı olarak görmesinden dolayı bende geyik yapayım die yazmıyorum aşağıdaki konulular ... dikkatlide okursanız ve denerseniz sizlerde burada deneyimlernizi paylaşınız lütfen...
arkadaşlar hepimizin bildiği gibi oyun içerisinde dolunay kılıcını vahsi uzman vahsi okcudan düşürüyoruz genel olarak böyle bir bilgimiz var .. kimilerine göre önce vadide kesiceksin sonra 2. köyde sonra gideceksin metin keseceksin vs vsvs böyle düşüyormuş ...kimilerine görede başka şekilde ... ama benim dikkat ettiğim bir konu var dolunay düşürmekte ben yakamoz serverinda oynuyorum mavi krallıkda mavi krallıkda oynayan arkadaslar bilirler bakra bölgesinde yaşlı adamı etrafında yabani okcular vardır... 2 3 hafta önce at görevini yaptım ve at görevini hepimiz biliyoruz lvl ım 50 lvl de yapdım yabani okcudan dolunay kılıcı düşürdüm tabiki tereddüt ettim ilk başta acaba vahsimi kesim diye ama yabani kesmişim bunun üstüne dün tekrar yabani okcu kesdim uzunca bir süre ve dünde toplamda 3 tane dolunay düşürdüm belki bu konuyu bilen arkadaslar vardır ama bilmeyen çok falza kişi oldugundan eminim.. lütfen deneyin ve burada paylaşın insanlar saçma sapan bilinmedik yöntemlere yönelmesinler....
kdp konusundada özellikle ch3 diyorum ch1 ch2 ch4 de uzunca süre denedim olmadı ch3 vadi sarı krallık bölgesindeki mistikler buradada ilk girişte sağ tarafta kalan bölgedeki mistikler bunları ilk giriş alanından ilerideki ağaç altındaki misitiklere kadar kesmemiz gerekmektedir.bu nasıl olucak diyecek arkadaslarımız var ise önce ilk girişteki ama bakın sağ taraftaki ağaç altı ve çevresindeki mistikler daha sonra slot çıkmasını beklemeden tam karşısındaki ağaç altındaki mistiklere kadar sırasıyla kesmemiz gerekmektedir.kdp düşürme esnasındada şunu fark ettim önce klasikdir başlangıc el kitapları daha sonra her hangi bir zırh msitik plaka ölümcül kırmızı aslan takımı gibi daha sonra bilinmeyen tılsım ve son olarak leylak ve sonrasında kdp belki benim şansıma ama bana özel deil bundan eminim bunu defalarca denedim ve her defasında bu yazıda belirtmek isterim 4 yada 5 kdp düşürdüm 4 -5 kdp yi sabahdan akşama kadar deil sadece gece 12 den sabah 3 yada 4 e kadar ki 4 saatlik çalışmada siz hem exp hemde para kasmış olacaksınız kdp de yanınıza extra kalıcak bu yöntemide denemenizi tavsiye ediyorum .... ve lütfen deneyimlerinizi burada paylaşınız...
Not:amacım sizleri kandırmak deil yaşadığım oyun tecrübelerimi paylaşmak yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ....