Mesaj Sayısı : 50 Rep Puanı : 60 Rep Gücü : 0 Yaş : 36 Nerden : istanbul
Konu: kobot da char takip ettirme?? Perş. Haz. 17, 2010 6:44 pm
kobot da hangi özellik ve hangi komut ile char takip ettiriorduk nasl yapıordk bilen birisi yardımcı olsun?? party deki member i takip ettirme?
nascar_thunder
Konu: Geri: kobot da char takip ettirme?? Ptsi Haz. 21, 2010 10:34 pm
bilen yok sanırım
HitMooNCheN
Mesaj Sayısı : 58 Rep Puanı : 75 Rep Gücü : 1 Yaş : 34 Nerden : Zonguldak İş/Hobiler : Kronos Lakap : PhillipMorris
Konu: Geri: kobot da char takip ettirme?? Ptsi Haz. 21, 2010 10:46 pm
öncelikle hangi versiyonunu kullanıyorsun onu yaz ve notepad.ini dosyasındaki [Command] Bölümünü yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
nascar_thunder
Konu: Geri: kobot da char takip ettirme?? Çarş. Haz. 23, 2010 6:15 pm
version u oneli degil sadece belli bir kodu wardı command kısmını aktif yaptın zaman party deki hangi adamı takip ettircksen insert e basıp id sini alıorduk ve o id len beraber o kodu yazınca takip edior idi o kodu unuttum bilen zaten neden bahsettimi anlamstr
HitMooNCheN
Mesaj Sayısı : 58 Rep Puanı : 75 Rep Gücü : 1 Yaş : 34 Nerden : Zonguldak İş/Hobiler : Kronos Lakap : PhillipMorris
Konu: Geri: kobot da char takip ettirme?? Çarş. Haz. 23, 2010 10:38 pm
kobotun notepad.inin deki command ayarlarını istiyorum senden cokmu zor yeni versionda değişti o kodlar eski version da farklı yeni versionda farklı kod girmen gerekiyor sen bana yardımcı olmassan ben sana nasıl yardımcı olayım ??
g4han
Mesaj Sayısı : 8 Rep Puanı : 12 Rep Gücü : 0 Yaş : 32 Nerden : Malatya
Konu: Geri: kobot da char takip ettirme?? Perş. Haz. 24, 2010 8:49 pm
arkaşım bu nu paylaşmıcaktım ama Neyse Paylaşmaya karar verdim ctrl+4 bas prtdeki adamların kodu Çıkacak hangi adımının peşinden gitmesini istiyosan follow.id .... yazarsın ve Onu Peşine Gider Çharın Bu KADAR Sadece
nascar_thunder
Konu: Geri: kobot da char takip ettirme?? Perş. Haz. 24, 2010 9:30 pm