Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| KoxpTT v13[1874]: Partyden istediğini takip etme,Öleni Çekme,Rotasız Rpr,Kasma yapmaz | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
wearschool
| Konu: KoxpTT v13[1874]: Partyden istediğini takip etme,Öleni Çekme,Rotasız Rpr,Kasma yapmaz Perş. Haz. 30, 2011 10:31 am | |
| KoxpTT v13[1874]: Partyden istediğini takip etme,Öleni Çekme,Rotasız Rpr,Kasma yapmaz Merhaba TT ciler, v13 ile sizleyim bu versionda dc problemi üstünde yine bir çalışma yapıldı bu sefer hemen dc yiyeceğinizi düşünmüyorum çift pc saatlerce test ettim. v13 ile gelen özellikler : Priest ve diğer joblarda kasma yapıyordu TT artık yapmıyacak. özellikle priest. Partydeyken kendine healı bazen atıp bazen atmama sorunu giderildi. Mage sekmesine öleni çek eklendi : kısaca açıkliyim cz,ardream ve ronarklandda öleni hemen çeker yani npt de işinize yarar. Moradon,emc,lufer vb. yerlerde adamın doğmasını bekler yani yanıp sönmesinin geçmesini daha sonra çeker. Partyden istediğinizi takip ettirebilirsiniz. Party başkanı 2 kişi,3. kişi vb.. Takip etme hızlandırıldı . Cureye uzaklık kontrolü eklendi , eğer adam uzakta biryerde malice,flame,ice vb yerse boşuna mananızı silmez. Partyden sw yazınca sw atmama,geç atma vb. tamamen giderildi çok seri bir şekilde atar. VIRUS TARAMA SONUCLARI : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]INDIRME LINKI : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]RESIM : | |
| | | wearschool
| Konu: Geri: KoxpTT v13[1874]: Partyden istediğini takip etme,Öleni Çekme,Rotasız Rpr,Kasma yapmaz Perş. Haz. 30, 2011 7:08 pm | |
| | |
| | | | KoxpTT v13[1874]: Partyden istediğini takip etme,Öleni Çekme,Rotasız Rpr,Kasma yapmaz | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|