Mesaj Sayısı : 13 Rep Puanı : 23 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : istanbul
Konu: aceLe yardım pLs....! Ptsi Haz. 14, 2010 11:50 am
launheri açıp başlata basıorum (windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi.ögeye erişmek için gereken izinlerininiz olmayabilir)bu yazı çıkıo nasıl düzeltirim yardım pLs acele ....
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
arkadaşlar windows görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı derse bu çözümü yapın . 2 ÇÖZÜM VARDIR
1.ÇÖZÜM YOLU
Başlat>çalıştır>regedit yani çalıştıra regedit yazın enter'leyin şu yola gidin HKEY_USERS\S-1-5-21-1659004503-1614895754-725345543-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System buradan DisableTaskMgr değerini (0) yapın görev yöneticiniz tekrar geri gelecektir.Saygılar
2.ÇÖZÜM YOLU
İLk ÖnceLikLe BaşLattan Çalıştır'a TıkLıyoruz ve Çalıştır Penceresini Açıyoruz.
Karşımıza Çıkan Pencereye gpedit.msc yazıyoruz. ( bu dosya windows klasörünün altındaki system32 klasöründede mevcuttur isterseniz ordan açabilirsiniz .. )
Karşımıza Çıkan Ekranda Mavi ile İşaretlemiş oLduğum "Yönetim Şablonları" na Tıklıyoruz.
Yan Tarafta Yönetim Şablonlarının Alt Klasörleri Açılıyor Ordanda Yine Mavi ile İşaretlemiş olduğum Sistem Klasörüne tıklıyoruz..
Bu Sefer Sistem Klasörleri Aynı Pencerede Açılıyor , O Klasörlerdende Yine Maviyle İşaretlemiş olduğum Ctrl+Alt+Del Seçenekleri Adlı Klasöre Tıklıyoruz.
Bu Kezde Karşımıza Ctrl+Alt+Del Seçenekleri Klarösünün Altındaki Seçenekler Çıkıyor. Görev Yöneticisini Devre Kaldır İsimLi Seçeneğe Tıklıyoruz.
AçıLan Pencereden İster Devre Dışı Yazan Yerin Yanındaki Kutucuğa İsterseniz Yapılandırılmadı Yazan Yerin Yanındaki Kutucuğa TıkLayın .. Sonra UyguLa ve Tamam Deyip Kapatin ..
Bütün İşLemLer Bittikten Sonra Ctrl+Alt+Del Tuşuna Bastığımızda Windows Görev Yöneticisi Yeniden AçıLmaya BaşLayacaktır ...