Özellikler : Rogue atak sadece seçilen moba dalar Oto wolf Oto Soğan Oto evade ve safety Oto mp pot Wall hack Speed hack Kordinat git Oto tp sadece seçilen karakteri çeker Ve bilgi bölümünden np ve lp puan larını görebilirsiniz
Yeni gelenler : v1860 wolf deki sorun düzeltildi 3'lü ok eklendi tpt sorunu düzeltildi v1861 yeni patch'e güncellendi
Programdan bir görüntü
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1366x768 dir.
yaklaşık Olarak 1 Aydır Kendi Yaptığım Bu Programla Npt Yapıyorum Hiç bir Sorunu yok dc , tpt gibi.Zaten Kendimde 1 aydan beri bunu kullanıyorum piyasada çok npt programı olduğunun farkındayım ve hepside hemen hemen aşşa yukarı aynı bende farklı birşeyler yapayım dedim. Piyasadaki npt programlarında tp olayı saniye üzerinden oluyor saniyeyi siz ayarlıyorsunuz elbetteki kesinlikle tp kaçmıcak diye bir kural yok siz 2 ayarlarsınız char 3 saniyede ölür veya aynı anda tp yapmaya çalışır vs. vs. bu programın öyle bir sorunu yoktur kullanan arkadaşlar zaten kendileri de anlıcaklardır.
Kullanımı gayet basit atak yapılcak char seçilir ve id botununa basılır.Listeden hangi skili kullanmak istediğinizi seçip atak başlatabilirsiniz. oto kalk işaretleyen arkadaşlar Mage Name yazan yere partydeki tp yapıcak magenin adını büyük küçük harf dikkat ederek yazmalıdırlar ve partyde sadece 2 kişi 1 mage ve oto kalkış yapıcak char olmadılır. Mage Oto tp yaptırcak arkadaşların sadece Yatanı Çek'e basması yeterlidir.
Mage Tp için Mage Char ile tp yapılcak charı oyundan party listesinin en üstüne alın altındada mage olsun yani party sıralamasında 1. sırada kesilen char 2. sırada mage bunu mage charda yapmanız yeterlidir. Speed Hack ekledim arkadaşlar sorunsuz çalışıyor "E" tuşu ve Mause Sol Click ile çalışıyor
Versiyon Değişiklikleri : v1860.0 Bot Yapıldı v1861.0 1861 Patch Güncellendi v1861.1 Speed Hack Eklendi "E" basılı tutun ve mause yardımı ile gitmek istediğiniz yere götürün v1861.2 Oto Minor - Oto Hp Pot - 3'lü Ok Eklendi ve yakından hepsi isabet ediyor.Npt Yaparken Hangi Skili Seçerseniz Seçin Eğer Kesilen Char Yakındaysa 3'lü ok atar.
Download : v1861.2 rar
Tarama Sonucu : VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
2 adet virüs buldu onlarda kodlanmadan kaynaklanan virüsler.
TPT aLan arkadaşlar koab multi kullansın öyle denesin. başka multi ile kullanmasınlar. Windows 7 dc sorunu üzerinde çalışamıyorum öünkü windows 7 pc yok ama yakın bir zaman içinde onuda hallederim
Çalışıyormu diye Merak Edenler İçin
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1030x800 dir.
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli