Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Proxifier hakkinda biraz bilgi. C.tesi Mayıs 08, 2010 1:35 pm
PROGRAMI INDIRMEK ICIN LINK [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Indirdikten sonra programi kurun ve calistirin karsiniza boyle bir pencere cikacaktir.
30 gunluk denem surumu kullanmak isterseniz Contine evaluation butonuna basip programi calistiriyoruz. 30 Gun sonra programin kullanimi iptal olucaktir isteyen olursa ozel mesaj'dan serial verebilirim biliyorsunuz forumda serial v.s vermek yasak. Program acildiktan sonra karsimiza boyle bir pencere acilacaktir.
Buraya herhangi bir yerden buldugunuz ip'leri yaziyoruz hangisini destekliyorsa tickliyoruz ve "OK" diyoruz islem tamamdir
Sonraki islem ise bazilari Messenger internet falan baglanamiyorum cok yavas diyor onun icinse sadece oyunu programa entegre ederek sadece oyun icinde calismasini sagliyoruz
"options'tan proxification " butonuna basiyoruz ve karsimiza boyle bir pencere cikiyor
Daha sonra "Add" butonuna basiyoruz "Appilications" yazan yerde "Add" butonu var oraya tikliyoruz ve karsimiza oyunun kurulu oldugu yeri istiyor benim D:'de kurulu oraya giriyorum siz nereye kurduysaniz oraya girin.
KONU TAMAMEN TARAFIMCA YAPILMIS OLUP 1 TESEKKURU COK GORMEYIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NOT: Usko'da yaptiginiz rezillikleri Japko'da yapmayalim koxp'tur falandir filandir biliyorsunuz en ufak haraketimizde ban atiyorlar TÜRK milletini kotu gostermek yanlis bir dusunce sadece oyundan zevk almaya bakin yas sinirlamasi yapmadim yanlis anlasilma olabilir ne demek istedigimi anlayan anlamistir hepinize iyi oyunlar diliyorum saygilarimla.
KONU GUNCEL OLSUNKI YENI BASLAYAN ARKADASLAR YARARLANABILSIN.
forqetme78
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : Geldim ßuraya xD