Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Martial Heroes Online Biraz Bilgi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Martial Heroes Online Biraz Bilgi Salı Ara. 21, 2010 12:32 am | |
| Merhaba arkadaşalr.Bugün size ilk kez oyun tanıtacağım.Martial Heroes,adından da anlaşılabileceği gibi bir uzakdoğu oyunu.Oyuna ilk girdiğinizde,yükleme ekranında ustaca resimler çıkyor.Ayrıca oyunda 4 tane sınıf var;Assasin,Monk,Mage ve Warrior.Assasin,ilk levellerinde Dagger(Bıçak) ile rahatça "Level" alabiliyor.40-50 Level arsında ise okla mob(veya slot)çekip partilerde level atlayabilirler.Monk,temeli Buff'a dayanan destek/saldırı türü bir sınıf.Mage ise adından anlayabileceğiniz gibi büyücü.Fakat diğer MMO'lardakinin aksine,eldiven,yelpaze gibi eşyalar kullanabiliyor.Warrior ise her MMO'daki gibi ana ögeler olan kılıç,balta ve mızrak kullanabiliyor.36 level olduğunuzda,Gokyung Village(adını hatırlayamadım)adlı yerde taraf seçmek için görev yapıyorsunuz.Evil veya Lawful olabilirsiniz.Zira ben Lawful'u seçtim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .Oyunun sitesi için BURAYA tıklayın.İyi oyunlar:) Not:Oyunda ne az ne de çok Türk var. | |
| | | | Martial Heroes Online Biraz Bilgi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|