selam millet hs için bir bot yaptım benim serverla uğraşırken arada canım sıkılıyordu bunlara biraz kafa yordum 2 3gündür servera ara verdim böle bişi yaptım şuan sadece town atıp paket yakalıyor. ctrl + f1 town client in içine logger.txt içine logluyor paketleri. kolay gelsin koray_10
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1280x1024 dir.
virus taraması= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] themida crackli sürüm ile packli o yüzden 8/46 tane virus gözüküyor güvenmeyen kullanmasın. kullanımı:loader.exe ve kobot.dll i ko nun olduğu klasöre atın loader.exe den oyuna girin V1.0 -Console Ekrani eklendi. -Ctrl+f1 çok hızlı town atma sorunu düzeltildi. -Ctrl+f2 basıldığında 10 saniye ara ile otomatik town atar.//yakında oto attack olcak. -Ctrl+f3 otomatik town durdurulur -Ctrl+f9 Console ekranini açar. -loader dosyasındaki packer kaldırıldı. //////////////////////////////////////// v1.1 -Oto Attack eklendi. Ctrl +f1 -Oto Attack durdurma eklendi Ctrl+f2 -Oto Mob eklendi. -SkillID yi Settings.ini dosyasından ayarlama özelliği eklendi. -Oto Mob u Settings.ini dosyasından ayarlama özelliği eklendi. //////////////////////////////////////// v1.02 -Oto Mob sorunları düzeltildi. -Settings.ini sorunları düzeltildi. -Oyuna girişte konsolun otomatik açılması eklendi. -Ctrl +F9 ile bot un güncellenmesi eklendi.(Console açılır ve Settings.ini ayarları güncellenir.) -Ctrl +F1 botu aktif eder Ctrl +F2 dondurur. -Mob a koşma eklendi,Settings.ini den ayarlanabiliyor. -Skill Attack yaparken gereksiz mana gitmesi düzeltildi. -1 Dakika ara ile otomatik karakter bilgilerinin Ekrana yazmasi eklendi. -Town butonu CTRL +F5 e alındı. //////////////////////////////////////// v1.03 -Mob a koş yapınca saçma sapan yerlere gitmesi düzeltildi. -RAttack eklendi. -RAttack aktif etme Settings.ini den ayarlandı. -SkillAttack aktif etme Settings.ini den ayarlandı. -Archery SkillAttack sorunu düzeltildi. //////////////////////////////////////// v1.04 -Oto HP,Mp potion eklendi. -Oto Hp,Mp potion ayarlarını Settings.ini dosyasından ayarlama eklendi. -Potion kulllanımında ekrana yazı geçmesi eklendi.
Kod:Skill ID Bulma metodu
Skill ID 6 karakterden oluşur: A BB C DD
A - Bölümüne
1 - Karus için 2 - El Morad için yazın
BB - sınıf
05 - Normal Warrior 06 - Masterı açık Warrior 07 - Normal Rogue 08 - Masterı açık Rogue 09 - Normal Mage 10 - Masterı açık Mage 11 - Normal Priest 12 - Masterı açık Priest
C - Skill Sayfası (K ya bastığınızda)
0 - Basic Sayfasındaysa 5 - İlk sayfadaysa 6 - İkinci sayfadaysa 7 - Üçüncü sayfadaysa 8 - Master sayfasındaysa
DD - Skillin açıldığı Level örneğin CS için 52
Bir örnekle bu ID yi açıklayalım : 107552 Bu sayılar bize sunu soyluyor: "Karus + Normal Rogue + İlk sayfa + Level 52" Bakıyoruz ki karus CS skili.
En son Admin tarafından Paz Ara. 09, 2012 9:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi