Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| CrossFire Katy’s Hack v4.0 WallHack OHK Knife SpeedKnife | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: CrossFire Katy’s Hack v4.0 WallHack OHK Knife SpeedKnife Ptsi Tem. 30, 2012 8:36 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CrossFire Katy’s Hack v4.0 WallHack OHK Knife SpeedKnifeMerhaba Arkadaşlar CrossFire Hilelerini yayınlamaya devam ediyoruz şu an CrossFire oyununda sorunsuz olarak kullanabileceğiniz güzel bir hile hilenin kullanımı aşağıda anlatılmıştır guncelkoxp.com iyi eğlenceler diler : ) CrossFire Katy’s Hack v4.0 Özellikleri:OHK Knife Super Speed Knife Wallhack No Grenade Damage No Fall Damage Knife 360° CrossFire Katy’s Hack v4.0 Kullanımı:Dosyayı Radan çıkarın Dosya içindeki Dll dosyasını injectorle enjekte edin injector dosya içinde verilmedi injectorunuz yoksa Buradan indirebilirsiniz nasıl enjekte edeceğini bilmeyeneler var onuda kısaca şöyle açıklayayım CrossFİre açın oyun açıldıktan sonra görev yöneticisini açın CrossFire ismi tam olarak ne görünüyor onu injectordeki process yazan yere yazın daha sonra browseye basıp dllyi seçin injectorde otomatik işaretli olsun oyunu başlatın enjekte işlemi bu kadar basit videolu anlatım istemeyin arkadaşlar hem kullanımı basit hemde ben her oyun için ayrı ayrı videolu anlatım hazırlayamam genel mantığı bu zaten kullanımı gayette kolay iyi eğlenceler Virus Total: CrossFire Katy’s Hack v4.0 Tarama Sonucu 0 / 41 Download: EU10 Net – Dosya Paylaşım Servisi CrossFire Katy’s Hack v4.0 WallHack OHK Knife SpeedKnife | |
| | | | CrossFire Katy’s Hack v4.0 WallHack OHK Knife SpeedKnife | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|