Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| CrossFire Hack Skrillex | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: CrossFire Hack Skrillex Çarş. Mayıs 16, 2012 3:24 pm | |
| EPYENİ GÜNCEL =))) Sabit Bazı Hatalar Silah Hack bu Zaman Sry için Silindi ESP eklendi. __________________________________________________ _________________________Bu programları yükleyin: 1.Download DirectX Haziran 2010 NetFramework 4 [64Bit] NetFramework 4 [32Bit] C + + Redistributable 2010 [64Bit] C + + Redistributable 2010 [32Bit] C + + Redistributable 2008 [64Bit] C + + Redistributable 2008 [32Bit] __________________________________________________ _________________________öğretici: Admin olarak 1.Run bir Enjektör Benim Dll için 2.Search 3.click kutusu enjeksiyondan sonra kapatmak ve Otomatik yapmak enjekte Admin olarak patcher_cf 3.Start Ekle ile menü 4.Open. 5.And pls lobby.And içinde Özellikler menü oyun içi kapatın seçin. 6.Not DWrite.dll veya ddraw.dll yöntemi = Xtrap hatası kullanın __________________________________________________ _________________________Silah Hack: Bu Kez silinmiş! __________________________________________________ _________________________Notlar: u MSVCR100D.DLL gerek! CrossFire Klasör içine yerleştirin __________________________________________________ _________________________Videolu anlatım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]__________________________________________________ _________________________HACK DOWLOAND LİNK = Filesrve: yenisi gelene kadar bekle =))) queenshare: yenisi gelene kadar bekle =))) İÇİNDEKİLER 1 İNJECTOR + dll __________________________________________________ _________________________wideo: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]RESİM YERİNE WİDEO EKLEDİM DAHA İNANDİRİCİ WEOYNAMA YAPILMASI IMKANSIZDIR __________________________________________________ _________________________BİR TEŞEKURU HOR GÖRMEYİN !!!! NOT: HACK CALISMIYOSA injector we dll yi masa ustune cıkartınNOT 2 : ARKADASLAR HACK YAKALNADIGINDA LİNKLERİ SİLİYORUM AMA BUKONU ALTINDA SUREKLI GÜNCELLEMEYE CALISACAGIM.__________________________________________________ _________________________İMZA[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | CrossFire Hack Skrillex | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|