Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Osmanlı Bot 1903 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Osmanlı Bot 1903 C.tesi Haz. 23, 2012 10:31 pm | |
| SÜRÜM v.1903"a" bu sürümde; DLL hataları ve tpt nin nedeni bulundu düzeltildi.. atak ayarlarını yapınız ve dc siz kasınız iyi oyunlar..
- dll hataları fixlendi.. anatoliadan ayrıldık.
- KS MOD eklendi, yani yaratık tamamen yok olmadan atak yapmıyordu o sorun çözüldü.
- Botu kullanan online sayısı öğrenilmesi için sayaç eklendi.
- 8 client hatalı olduğu için kaldırdık daha sonra ekleyeceğiz
DC ' siz kasmak istiyorsanız koxpun | DİĞER | sekmesine tıklayıp, skil kutunuzu 1,2,3,4,5,6,7,8 macro ıle vurdurmak istediginiz sırayla düzenleyip kasmaya başlayabilirsiniz..
ÖNEMLİ!
Bu botun küçümsenemeyecek kadar fazla kullanıcısı olduğu için bot üzerinden çıkar elde etmek isteyen bir sürü insan var.. Projenin kaynak kodlarını veriyoruz, botu güncelleyip özel olarak size yapıyoruz diyen insanlara kesinlikle inanmayın karakterlerinizi boşaltılmış bir şekilde bulursunuz. Bu botun paylaşıldığı tek sayfa KoxpMerkezi.net ' dir lütfen başka yerlerden indirmeyiniz. Windows 7 ve Vista işletim sistemine sahip olanlar Yönetici Olarak Çalıştırmalılar.. Osmanlı bot ile ilgili tüm sorunlarınızı <-- SORUNLAR -- > bu başlıkta belirtiniz.. Eklenmiş Resmin önizlemesi Eklenmiş Dosya | Osmanlı_Bot_v1903.rar (880,8 KB (Kilobyte), 328x kez indirilmiştir) | | |
| | | | Osmanlı Bot 1903 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|