Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| PRoBot 1903 koxp | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: PRoBot 1903 koxp Salı Haz. 19, 2012 7:40 pm | |
|
EN İYİ KOXP BİLDİĞİN KOXPTUR... [Yeni] Maden Bot Eklendi. [Yeni] Hapis Bot Düzenlendi.
Resetlerden sonra dikkatli kullanınız...... Priest bölümünde problem yaşayanlar için.... Spoiler for Priest Bölümü: Mob Elle seç problemi için ... Spoiler for Manuel Attack: Rpr Problemi olanlar için; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Spoiler for Rpr Ayar: Oto Pointer (Her Versionda Çalışması) Hakkında Açıklama Spoiler for Oto Pointer: Multi Client Hakkında Açıklama PRoBot'u açtığınızda sol tarafta 'Knight Online Client' yazıyor, burdaki yazıyı değiştirerek birden fazla client açabilirsiniz Download Link : PRoBot.rar Açılan sayfada sağ üste reklamı geç tıklayın... XP (DC) için 1.Bilgisayarıma sağ tıklayın özelliklerden sistemi tıklayın. Performanstan ayarları seçin. 2.Veri yürütme engellemesi kısmına gelin ve Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEPyi aç a tik koyun ve tamam deyin. PCnizi yeniden başlatın. Bu şekilde yeterlidir eğer hala sorun varsa aynı yerde ekle kısmından PBot.exe ve KnightOnLine.exe dosyalarını ekleyin. Win7 (DC) için 1.Başlat düğmesi , Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Sistem'i tıklatarak Sistem'i açın. 2.Gelişmiş Sistem Ayarları'nı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin. 3.Performans altında, Ayarlar'ı tıklatın. 4.Veri Yürütme Engellemesi sekmesini ve ardından Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi etkinleştir seçeneğini tıklatın. PCnizi yeniden başlatın. Bu şekilde yeterlidir eğer hala sorun varsa aynı yerde ekle kısmından PBot.exe ve KnightOnLine.exe dosyalarını ekleyin. | |
| | | | PRoBot 1903 koxp | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|