Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 1823 Hg Game Koxp Oto Kutu Ban Dc fix Oto party Heal Oto Buff Dbuff Seri cs Chaos Ts Oto ts TPT fix Resimli anlatım ve Kullanım klavuzu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
fantastik0
Mesaj Sayısı : 32 Rep Puanı : 95 Rep Gücü : 1 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: 1823 Hg Game Koxp Oto Kutu Ban Dc fix Oto party Heal Oto Buff Dbuff Seri cs Chaos Ts Oto ts TPT fix Resimli anlatım ve Kullanım klavuzu Cuma Nis. 30, 2010 11:39 pm | |
| —- v16.2 —–1823′e Uyarlandı.Adamı Kitle ( Kısayol : K )ÖzelliklerOTO HP , MP , MinorOto PartyOto Kalk / Oto RespawnHedefi Takip EtDuvar Hack { GM Hızı için G Tuşuna basın , CTRL + W,a,s,d ile yönlendirin }Anti ICE2 Koordinat Arasında Dolaş [ 2 Slotuda Almak isteyenler için ]Oto TS [ Transformation Gem ile Kullanılır. Sundiresde 11k ]Oto RepairRogue,Warrior,Mage,Priest Atak Skilleri Sorunsuz Çalışmaktadır.Atak Hızını Ayarlayabilirsiniz.Chaos Atak Bulunmaktadır.Canavarın İsmine Göre Atak[Listeye Ekleyin ve Sadece O Yaratıklara Dalsın]80 Level Rogue Skill Efekti [ Power Shot ]Canavar Ölmeden Başkasına Geçmeme ÖzelliğiManuel Seçim YapabilmeR atak Yapabilme [ Chaosta Açmanız Önerilir]Oto HealOto Buff / ACOto TP [ Mageler içindir. Canı azalanı Yanına çeker ]Mage Alan skilleriRogue Zamanlı Skiller [ Wolf , Light Feet , Lupine , sw vb. ]Command Geçme Özelliği [ Başkaları Görememesi için ayarlanmıştır ]Chat Flooder [ Merchant harici mute vermektedir. Merchant ile sınırsız flood yapın ]Skill Sıfırla – Stat SıfırlaPresiz Pet Çıkart – Pet ÖldürÖldüğün Yere Geri DönParty Tekliflerini ReddetTrade Tekliflerini ReddetChat Komutları [Belirlediğiniz şifreler ile biri yazdığı zaman pc kapanır oyun kapanır yada dc olursunuz ]Oto Party Swift [Harpyde veya Zombide Mage partydeki bir rogueyseniz çok işinize yarayacak ]Oto Party Minor [ Canı Azalana Minor Yapar ]GM Tarama [ GM Oyundaysa İşlem Yapar ]Oto BDW – FT – ChaosExp SayacıOto PC Kapat – Oyun Kapat – DC Ol – Town atOto RPR Anlatım : NPc’ye Gidin NPC’yi seçin ve NPC Kayıt Butonuna Tıklayın.Slota Gidin ve Slot Kayıt Butonuna Tıklayın.Daha Sonra Minimum Durability Yazın ve Oto RPR’yi işaretleyin.Chaos Atak Anlatım :Chaos Skillerini Kullanı İşaretleyin. Yanındaki > Butonuna Tıklayın Açılan Menüde 4 Tane Chaos Skili vardır. 4ünüde İşaretleyin. Gerekliyse Oto Pot Ayarlayın. Ana Menüden R ATak İşaretleyin ve ATak Başlat Deyin.TARAMA LINKI : Virustotal. MD5: 7e87e7643d0b8fba73141894ee553d44 Suspicious.Insight Worm.Win32.AutoRunTEKRAR TARATMAK İSTİYORSANIZ : VirusTotal – Free Online Virus and Malware ScanTPT DENEMEK İSTEYENLER İÇİN 2-3 ACC :ID : akesho00PW : 159753aID : akesho37PW : 159753aID : shosho37PW : 159753aID : shoake37PW : 159753aUPLOAD TO İNDİRR[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOSYA TC'DEN İNDİR[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | 1823 Hg Game Koxp Oto Kutu Ban Dc fix Oto party Heal Oto Buff Dbuff Seri cs Chaos Ts Oto ts TPT fix Resimli anlatım ve Kullanım klavuzu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|