Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 1817 HG KOXP NO DC OTO BAN FİX SERİ CS OTO KUTU OTO HEAL + REP YETERLİ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
fantastik0
Mesaj Sayısı : 32 Rep Puanı : 95 Rep Gücü : 1 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: 1817 HG KOXP NO DC OTO BAN FİX SERİ CS OTO KUTU OTO HEAL + REP YETERLİ Ptsi Nis. 12, 2010 6:44 pm | |
| —- v16.2 —–1817′e Uyarlandı.Adamı Kitle ( Kısayol : K ) ÖzelliklerOTO HP , MP , MinorOto PartyOto Kalk / Oto RespawnHedefi Takip EtDuvar Hack { GM Hızı için G Tuşuna basın , CTRL + W,a,s,d ile yönlendirin }Anti ICE2 Koordinat Arasında Dolaş [ 2 Slotuda Almak isteyenler için ]Oto TS [ Transformation Gem ile Kullanılır. Sundiresde 11k ]Oto RepairRogue,Warrior,Mage,Priest Atak Skilleri Sorunsuz Çalışmaktadır.Atak Hızını Ayarlayabilirsiniz.Chaos Atak Bulunmaktadır.Canavarın İsmine Göre Atak[Listeye Ekleyin ve Sadece O Yaratıklara Dalsın]80 Level Rogue Skill Efekti [ Power Shot ]Canavar Ölmeden Başkasına Geçmeme ÖzelliğiManuel Seçim YapabilmeR atak Yapabilme [ Chaosta Açmanız Önerilir]Oto HealOto Buff / ACOto TP [ Mageler içindir. Canı azalanı Yanına çeker ]Mage Alan skilleriRogue Zamanlı Skiller [ Wolf , Light Feet , Lupine , sw vb. ]Command Geçme Özelliği [ Başkaları Görememesi için ayarlanmıştır ]Chat Flooder [ Merchant harici mute vermektedir. Merchant ile sınırsız flood yapın ]Skill Sıfırla – Stat SıfırlaPresiz Pet Çıkart – Pet ÖldürÖldüğün Yere Geri DönParty Tekliflerini ReddetTrade Tekliflerini ReddetChat Komutları [Belirlediğiniz şifreler ile biri yazdığı zaman pc kapanır oyun kapanır yada dc olursunuz ]Oto Party Swift [Harpyde veya Zombide Mage partydeki bir rogueyseniz çok işinize yarayacak ]Oto Party Minor [ Canı Azalana Minor Yapar ]GM Tarama [ GM Oyundaysa İşlem Yapar ]Oto BDW – FT – ChaosExp SayacıOto PC Kapat – Oyun Kapat – DC Ol – Town at Oto RPR Anlatım : NPc’ye Gidin NPC’yi seçin ve NPC Kayıt Butonuna Tıklayın.Slota Gidin ve Slot Kayıt Butonuna Tıklayın.Daha Sonra Minimum Durability Yazın ve Oto RPR’yi işaretleyin. Chaos Atak Anlatım :Chaos Skillerini Kullanı İşaretleyin. Yanındaki > Butonuna Tıklayın Açılan Menüde 4 Tane Chaos Skili vardır. 4ünüde İşaretleyin. Gerekliyse Oto Pot Ayarlayın. Ana Menüden R ATak İşaretleyin ve ATak Başlat Deyin. TARAMA LINKI : Virustotal. MD5: 7e87e7643d0b8fba73141894ee553d44 Suspicious.Insight Worm.Win32.AutoRun TEKRAR TARATMAK İSTİYORSANIZ : VirusTotal – Free Online Virus and Malware ScanTPT DENEMEK İSTEYENLER İÇİN 2-3 ACC :ID : akesho00PW : 159753aID : akesho37PW : 159753aID : shosho37PW : 159753aID : shoake37PW : 159753a İNDİRRRRRRRRRRRRRRRR
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | 1817 HG KOXP NO DC OTO BAN FİX SERİ CS OTO KUTU OTO HEAL + REP YETERLİ | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|