Aslında bunu yapmamın amacı sürekli npt yapdıgım ıcın bide ares serverinde yapdıgım ıcın cok report alıyorum ve ban yıyorum daha gecen 3 m lı car reportan banned yedi bende bundan sonra sadece gece npt yapıyorum malum burası ares playeri cok cok fazla koxp cok ac bır server herkes sıkayet edıyor bazı arkadaslarıma gosterdım adam vıdeo cekmıs benı şikayet için en az 20 tane sıkayet konusu var sonra gırdım bıgun cara 999 banned np transferınden bende artık gece yapıyorum npt gene sıkayet eden oluyo bende onları bole engellıyorum
acmıs bırı ares npt dıe konu benı sıkayet etmıs konuyu altlara dogru cekıyorum sayfa 2 ye 3 e kadar cekıyorum ban elan olmuyorum şikayet edılen konuyu gormesınler dıe bıseyler paylasım dedım koxpları paylasdım
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1440x900 dir.
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1440x900 dir.
bazıları k2 foruma gırıyo dırek arese tıklıyo yenı konu acarak sıkayet edıyo onları bu yukarda gordugunuz gıbı koxpları paylasarak abuk subuk konular acarak engellıyorum bazıları ıse k2 foruma gırıyor ares e tıklıyorum genel hıle bıldırımı bolumune gırıyor resım eklıyor onlarıda sole engellıyorum benımle ılgısı olmayan resımlerı sureklı alıntı yapıyorum benım sıkayet edenler aradan kaynıyo sureklı resım paylasıyorum sıkayet felan kalmıyo ee bunları yapmassam asagıdakı np lı car puff olur buda benden npt show
np lı carımdan resım 2 gun once cekıldı sımdı 5mılyona yaklasdı np bugun yarın satıcam onu Aresden bı arkadasa sizlerden npt yaparken dıkkat etmenız gereken yerler forumda turkce ve ingilizce bolumlerını kontrol ederek report olup olmadıgına bakmakdır varsa benım gıbı yapın
0nLineHiLe
Arkadaslar tekrar belirtim Ben Akar kardeşimin üyelıgınden gırıyorum benim nick 0nLineHiLe bazı nedenlerden dolayı banlı Akar kardeşimın uyelıgınden acdım konuyu
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1024x768 dir.