Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Knight Online Soğan Bugu Çarş. Mart 09, 2011 9:25 am
Daha once haberim olmadıgından belki konusu acılmıstır yada bilgilendirme yapılmıstır ama ben dun sahit oldugum ve bugun de testini yaptıgımdan dolayı mevzuya yeni dahil oldum. . cz de ac sc si kullandıgınızda her 5 dakikada bir yenilenen sogan ile 5 defa +350 def alabiliosunuz ve definiz inanılmaz oluyor. bu sadece gorunen deil işe yarıyan sekilde. ayrıca pri den ac aldıgınızdada eger duration basarsanız 20 dakika içinde gene definiz1500 civarında artıyor ve vs ye filan denk gelirseniz karsınızdakinin pek sansı yok acıkcası. ve işin kotu tarafı aynı uygulamayı maradon arenada filan da yapabiliyorsunuz. o yuzden alakasız bi adama vurup vurup damage veremiorsanız bilinki işin içinde iş var. bunu vs de asaslarda anlayabilirsiniz cunki kendi ac skilini kullandıgında sorun yok ama sc bastım fln ayagı g4t ayagı olur. ama warrior un biri def sc sini basıp basmadıgını yada bir mage nin def sc si basıp basmadıgını ve ardından sogan bugu yaparak def ini inanılmaz hale getirip getirmedigini anlayamıyorsunuz. anlayabilmenin tek yolu vs yapacagınız kişiye ilk malice attırıp kendi def durumunu normale getirmesini saglamak ve asas larda da kendi def ini basmasını saglamak. aksi taktirde vs fln yapılmaz bundan sora... bilgilendirme amaclıdır