This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Hokey Türkiye’de fazla ilgi çeken bir spor dalı değildir.Fakat Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde Hokey vazgeçilmez bir spordur.Hokeyi vazgeçilmez yapan taraftarın çılgın tezahüratları ve oyuncarın kıran kırana bir maç çıkarmasıdır.Hokeyde takımların mücadelesi oyun bitene kadar bitmez.Bu da maçı izleyenlere ayrı bir heyacan katmaktadır.
Finlandiyalı oyun şirketi olan Prodigium Game Studios’un hazırladığı Floorball League 2011 Hokey Simulasyonu size içerisinde muhteşem grafikler ve heyecan verici bir oyun sunuyor.Harika oyuncu animasyonları ve sıra dışı tekniklerde oyunun öne çıkan farklılıklarıdır.
Spor oyunlarında genellikle taraftar çok önemlidir.Oyunu oynarken duyacagınız taraftar sesleri sizi sanki bir NHL maçındaymışınız izlemini verecektir.Etkileyici şut cekme becerisi ve oyun oynanabirliği ile oyun daha zevkli bir hale geliyor.
Oyun sadece hokey tutkunlarına değil Futbol ve Hentbol tutkunlarına da hitap etmektedir.Oyun farklı modlar içermektedir.Hazırlık maçı yapabilirsiniz yada turnava düzenleyebilirsiniz.Floorball League 2011'de multiplayer özelliğide vardır.Arkadaslarınızla karsılıklı oynayabilirsiniz.
Oyunun en sade modu penaltı atışıdır.Takımı ister bütün oyuncularla kontrol edersiniz yada tek oyuncu ile de kontrol edebilirsiniz.Bir diğer güzel yanı ise kendi oyuncunuzu yaratabilir ve onu geliştirerek üst seviyelere getirebilirsiniz.
İşletim Sistemi: Windows Win XP / Vista / 7 İşlemci: 2.4 GHz RAM: 512 MB Ekran Kartı: 128 MB, DirectX 9.0c HDD: 1.5 GB
Floorball League - 2011-Oyununun-Yüklenmesi-Kurulumu-Resimli Anlatım-Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..