This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
2 kişilik ve turnuva modu olan oyun çok süper.HayvanlarLa maç yapıyoruz.Super yazsını dolduruncada özel bir güç geliyor(hızlı koşma,Ateşli şut,Duvardan kale gibi)
Windows® 95 OSR2/98/ME/2000/XP Pentium® 366 Mhz 64MB RAM or more 269 MB Hard Drive Space 100% Compatible Open GL Video Card w/ 16MB Video RAM Sound card Mouse and keyboard DIrectX 7.0
YOK
Pet Soccer - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..