Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Carmageddon TDR 2000 - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Carmageddon TDR 2000 - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 10:22 pm | |
| | : + |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 3 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | Psikoloji derslerinden hatırladığım kadarıyla bastırılmış duyguların, başka bir noktadan ortaya çıkarılması diye bir kavram vardı. Toplum tarafından hoş karşılanmayacağını bildiğimiz bazı canavarca duyguları bazen sporla, bazen aşırı şekilde ders çalışarak(!) tatmin ettiğimiz olmuştur. Ama oyun dünyasına yakın olanlarımız ise bu duyguyu Carmageddon, Dungeon Keeper, Quake... gibi oyunlarla hiç olmazsa biraz bastırmaya çalışmışlardır. Milletçe gergin olduğumuz zamanlarda da bu oyunlar, toplumsal bir başkaldırıyı önlemede büyük önem taşımışlardır. 1997 senesinde Carmageddon adlı bir oyunun çıkması ile benim okuldan getirdiğim stresi atmama bir yol olarak daha görünmüştü. Oyunu oynarken hem stresimi atıyor, hem de içimdeki egoyu tatmin ediyordum. Ekranda "You Wasted"em" yazısının her çıkışında "İşte..." diyordum "Yolumdaki bir engeli daha aştım!". Amerika"da bu oyunun ego tatmini için mi yoksa toplumu canavarlaştırdığını mı düşüne dursunlar, ülkemizde oyun büyük ölçüde tutulmuştu. Oyun 18 yaşından küçüklere yasaklandı. Ezdiğimiz insanların zombi şeklinde piyasaya sürülmesine karar verildi. Carmageddon tutkunluğu çığ gibi büyüdü. Ama sonuçta çılgın Max kavgayı kazandı ve oyunun serisine bir yenisi daha eklendi: Carmageddon TDR 2000. Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen oyunun ülkemizde yine popüler oluşunu boş CD standlarından anlıyoruz. Grafik yapısı, parkurları, görevleri her ne kadar değişse de oyun yine içimizden biri. Konusunda ise milenyumla başlayan bir çöküşün dünyayı ne kadar kötü etkileyebileceği önemle vurgulanıyor. Yapılan bilimsel çalışmalar hayatımıza bir takım kolaylıklar sağlarken insanlar arası ilişkilerin kötü yönde ilerlemesine sebep oluyor. Bu arada yayılan radyasyon kirliliği insanları mutantlara çevirmeye başlayınca da yöneticilerin yapay şehirler oluşturma projesine el atılıyor. Bu yapay şehirlere birkaç sağlıklı insan soyu yerleştirilirken mutantlar teknolojiyle kirlenmiş bir çöp dünyaya terk ediliyor. Kopan insan ilişkilerinin sonucu ise bir grup insan (cani) yeni bir oyuna başlıyorlar. Oyunun kuralı öldür ya da öl! Kısa konusu böyle olan oyunda, hem zombileri ezerek hem de diğer arabaları elimine ederek puan toplamaya çalışıyorsunuz. Toplam 45 yeni araç bulunan oyunda, ilk başta klasik olan Max"in arabasını kullanarak ilerliyorsunuz. Tur atladıkça size yeni araba alabilme veya arabanızı upgrade edebilme şansı veriliyor. 50"nin üzerinde yarış ve parkur seçeneği mevcut. Fakat bunları tek tek bitirerek bir sonrakine geçmeniz gerekiyor. Her yarış sonunda da elinizde kalan puanları değerlendirebiliyorsunuz. Arabanızın zırhını, gücünü ve dayanıklılığını yükselterek bir sonraki yarışa hazırlanıyorsunuz. Yarışları sırayla checkpoint"leri geçerek bitirebileceğiniz gibi bütün rakiplerinizi parçalayarak da bitirebilirsiniz. Oyunda en önemli etken olan süreyi lehinize veya aleyhinize çevirmek ise sizin elinizde. Zombileri deşerek puan toplarsanız sürenin çoğalmasını sağlayan baraj puana asla ulaşamazsınız. Fakat hedefiniz büyük rakipler olunca her aracı elimine ettikten sonra süreniz belli oranda katlanacaktır. Tabi sürenizi artırmanın veya aracınızı tamir ettirmenin başka bir yolu da yarış haritalarınıza bol bol serpiştirilmiş parlayan nesneleri toplamanız. İşte size böylece zombi parçalama, rakip elimine etme yanında bu az süreye sığdırmanız gereken başka bir iş daha. Ama bu parlayan nesneler içinde aracınıza zıplatma, hızlı hale getirme, kalkanı güçlendirme...gibi sürpriz özellikler kazandıranlar da olacak. Ayrıca oyunda serbest şekilde yarışabileceğiniz "Free Driving" seçeneği de bulunuyor. Oyunla ilk kez tanışacakların "Training" amacıyla bu seçeneği geçmemelerini tavsiye ederim. Oyunun şu an bir "Multiplayer" seçeneği yok. Fakat yapımcılar bu sorunu çözmek ve bir "server" açabilmek için uğraştıklarını söylüyorlar. Siz oyunu aldıktan sonra resmi sitesinden en son "patch"lerini yüklemeyi unutmayın! Çünkü yakında zombileri insana ve yeşil kanı kırmızıya çeviren bir patch geliyor. Sanırım çoğunuz bunu indirecektir. Oyunun grafiklerinde son teknolojik gelişmeler kullanılmış. Arabaların gölgelendirilmesi ve ışıkta parlaması gayet iyi dizayn edilmiş. Arabaların bir çok poligondan oluştuğu yumuşak geçişlerden anlaşılıyor. Poligon sayısının çokluğu arabaların tasarımını da kolaylaştırmış. Çok çeşit tasarımlarla karşılaşacağınızı şimdiden söyleyeyim. Mesela arabalardan bir tanesi hamster oyuncağı olan dönen tekerleğe benzetilmiş. Oyun esnasında aldığınız hasarların araba üzerine orantılı yerleştirilmesi ise ayrı bir güzellik. Aldığınız hasarın nerede olduğunu gidişattan anlayabiliyorsunuz. Ayrıca arabanın parçalanması da gayet gerçekçi planlanmış. Bir yeri üst üste vurduğunuzda ancak kopuyor ve sallanıyor. Arabanın duman çıkarması ve alev alması da bu özelliğin fiziki sonuçları. Ancak, her ne kadar yarış parkurlarına bol aparat yerleştirilse de hala bir yapmacıklık hissediliyor. Belki bu sorun kaplamalarda! Kim bilir? Bunun sonucunda çevre düzenlemesi de biraz dağınık. Yolu takip edebilmenizin tek çaresi kenarlara koyulan bariyerleri takip etmek veya sürekli olarak sağ alt köşedeki haritada gözüken kırmızı yolun üzerinde kalmaya çalışmak. Arabanız eskiden olduğu gibi yine su altında seyahat edebiliyor. Böyle özellikler oyunun gerçekçiliğini eksi puana çekse de sonuçta bu bir oyun. Ve abartı oyunlarda en büyük özellikte de bu zaten. Oyunda genel olarak ağır Rock müzikler kullanılmış. Arada Hip Hop ve Pop türüne de rast gelmeniz mümkün. Oyunun müzik arşivi oldukça geniş. Müzikler oyunda asla bir kopukluk oluşturmuyor. Aksine tamamlamak için kullanılmış. Ses efektleri oyunu derinleştirirken bazı cırtlayan sesler arada ortaya çıkıyor. Fakat müzik ile bu eksiği kapatmışlar. Kulağımız hem müzikleri hem sesleri algılarken, gözümüz görüntülere konsantre olmuşken bu cırtlamaları hissetmek için sadece ses efektlerine konsantre olmanız gerekiyor ki, bu da oyuna kapıldığınız zaman asla mümkün olmuyor, bilmem anlatabildim mi? ) Ses efektlerinin bazıları hariç çoğu gerçeğine uygun. Menü arası sesler, müzikler ve geçişler de oldukça yumuşak. Ego tatmini, okul stresi, hayatın tekdüzeliği... Sizi bilmem ama bu oyunun benim arşivimde bulunması kesinlikle gerekli. Baksanıza yukarda bahsettiğim "patch"i de yakında çıkıyormuş. Allah aşkına bu dünyada kim var benden başka bahtiyar. İşte bu benim oyunum daha ne diyeyim? ) Hatırlatma: Oyunun adındaki TDR "The Death Race", yani "ölüm yarışı" anlamına geliyor. İşletim Sistemi: Windows 95/98 İşlemci: Intel Pentium II 233 MHz RAM: 32 MB HDD: 210 MB Oyun sirasinda [Esc] tusunun altindaki [é] (veya ["]) tusuna basin ve asagidaki kodlari kullanin: Kod Sonuç hereComesTrouble Hile modunu aktif hale getirir openLevelsGuv Tüm seviyeler cash + 10,000$ invincible Ölümsüzlük ai on/off yapay zeka açik/kapali setCar [ARABAADI] Arabanizi [ARABAADI] isimli arabaya çevirin makeai [ARABAADI] [ARABAADI] arabayi kullanan rakip ekleyin WasteAll Tüm arabalari yok edin lastlap Yarisa son turdan (Final Lap) baslayin lastcheckpoint Sonuncu hariç tüm Checkpoint'ler geçilmis olur adventure Text Adventure Mini-Game damage_multiplier # Hasari # sayisina yükseltir addPowerup # (#) isimli Powerup Powerup isimlerini bulmak için oyunun kurulu oldugu dizinin altindaki Assests dizinindeki PowerupStrings_Internal.txt. dosyasina bakin. Carmageddon TDR 2000 - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Carmageddon TDR 2000 - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|