Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Street Legal Racing: Redline - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Street Legal Racing: Redline - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 10:10 pm | |
| | : + |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 2 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | How about the fact that-be to drive illegally on city nightlife and earn a couple thousand dollars. The atmosphere of street racing, defined here at the highest level, will not leave you indifferent. And the opportunity just to boltikam build their dream car, prokachat it as you want, even in the event of an accident recover? This version of the game 2.3.0 GDE V3 differs from the original to the fullest, and mode number of patches released to date and radically changing the gameplay.
İşletim sistemi: Microsoft ® Windows ® XP VISTA İşlemci: 2.4 GHz RAM: 2 GB Ekran Kartı: GeForce 6600, ATI X1300 HDD: 5 GB Bu hileler ancak patch 2.1.8 uygulandıktan sonra çalışır. Hileleri garajda iken yazmanız gerekiyor.. Hileyi yazdıktan sonra sonra "tuning" düğmesine basarak hileyi aktifleştirebilirsiniz. BegForMoney: $100,000 para verir Letmeroc: The Race Of Champions olursunuz. $100,000 istiyor. Araba ekleyip satarak para kazanma: Oyununuzun kurulu olduğu dizine gidin. ...\street legal redline\save\000 gibi Save'in altındaki numaralar sizin kullanıcı menüsündeki sıranıza göre oluyor. Mesela ilk sırada ise 000 ikinic sırada ise 001 gibi. Buradan "PlayerCar0" dosyasını kopyalayın ve "PlayerCar1" olarak isimlendirin. Bunu 3,4,5 devam ettirebilirsiniz. Artık oyuna girdiğinizde kopyaladığınız kadar aynı arabadan olacak. Bunları satıp parasını afiyetle yeyin. Street Legal Racing: Redline - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza UYGUNSUZ GÖRDÜĞÜNÜZ VE DÜZENLENMESİ GEREKEN MESAJ YADA KONULARI AŞAĞIDAKİ ADRESE KONU ADRESİNİDE YAZARAK LÜTFEN BELİRTİN. DÜZENLENMESİ GEREKEN KONU YADA MESAJ ADRESİ İÇİN TIKLA ♦♦♦♦♦ FORUM İÇERİSİNDE KIRIK LİNKE RASTLARSANIZ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ADRESTE BELİRTİN,UNUTMAYIN Kİ HER DAKİKA LİNKLERİ KONTROL ETMİYORUZ,YARDIMCI OLURSANIZ EN KISA ZAMANDA KIRIK LİNKLER YENİLENECEKTİR. KIRIK LİNK İHBAR ADRESİ İÇİN TIKLA ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Street Legal Racing: Redline - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|