This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Altın madalyalar ve kişisel rekorlar için Summer Athletics 2009 sizlere bol heyecan ve sağlam müsabakalar sunuyor. Tüm dünyadan sporcular kazanmak için koşacak, fırlatacak, atlayacak ve yüzecekler. Milimetreler ve mili saniyeler kazananları belirleyecek. Sporcular 28 çeşit yaz müsabakasında yarışacaklar; bunların arasında 100 metre maraton, yüksekten dalış, cirit atma ve uzun atlama yer alıyor.
İşletim Sistemi: Microsoft ® Windows ® XP mit Service Pack 2, Vista İşlemci: Intel ® Pentium ® 4 1,4 GHz RAM: 1024 MB RAM Ekran Kartı: 100% DirectX 9.0c , 3D , 256 MB
YOK
Summer Athletics - 2009 - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..