Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 4x4 Hummer - 2009 - FULL indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: 4x4 Hummer - 2009 - FULL indir Ptsi Mart 07, 2011 9:55 pm | |
| | : SKIDROW+ |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 15 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | 4x4 Hummer, oyuncuların Grand Canyon (Büyük Kanyon)(ç.n. okunuşu:grænd kænyın*), Kırım, Mısır ve İzlanda gibi heyecanlı ve zorlu mekanlarda General Motors'un arazi araçları(SUV) ile yarış deneyimlerini test edebilecekleri bir sürüş simülasyonudur. General Motors'un bir çok türdeki arazi aracını kullanma olanağı oyunculara sunulmuştur. Oyuncular isterlerse Hummer H2 SUT, Hummer H2 SUV, Hummer H3 SUV ve Hummer H1 Alpha'nın yanında Saab 9-7x SUV, Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer GMC Envoy ve GMC Yukon gibi araçlara da el atabilirler. Oyuncular 4x4 araçların tüm donanımı üzerinde kontrole sahiptirler; 4x4 vites kutusu, GPS(yön bulma sistemi), merkezi diferansiyel kitlenmesi, çekici araçları, yükseklik kontrolü ve lastik basıncı gibi birçok kontrole sahip oldukları gibi dünyadaki en ilgi çekici yerlerden bazılarında da sürücülük yeteneklerini konuşturabileceklerdir. Özellikler: * Yepyeni arazi sürüş deneyimi * 10 General Motors lisanslı arazi aracı * Araçların 4x4 özelliklerine tam erişim * Dünyanın dört bir yanından zorlu haritalar
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Windows Vista SP1 İşlemci: Intel Pentium 4 3.0 GHz veya AMD Athlon 3200+ RAM: XP – 1 GB, Vista – 2 GB Boş Alan: 6.5 GB + 1 GB kurtarma(save) dosyaları Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı Ekran Kartı: 3B Destekleyen kart gereklidir – %100 * DirectX 9.0c uyumlu 256 MB Bellekli Ekran Kartı (ATI): Radeon X800 Ekran Kartı (Nvidia): Geforce 6800 Sürücü: 6X DVD-ROM sürücü Windows XP/Vista uyumlu klavye+fare Bu ürün Windows 95/98/ME/2000/NT veya XP 64 bit/Vista 64 bit DESTEKLEMEZ Burada listelenen 3B destekli bazı kartlar 4x4 Hummer'ın 3B desteği ile uyumluluk göstermeyebilir. Desteklenen Kartlar ATI RADEON X800 ATI RADEON X850 ATI RADEON X1300 ATI RADEON X1600 ATI RADEON X1900 ATI RADEON HD 2400 ATI RADEON HD 2600 ATI RADEON HD 2900 ATI RADEON HD 3450 ATI RADEON HD 3850 ATI RADEON HD 3870 NVIDIA GEFORCE 6800 NVIDIA GEFORCE 7300 NVIDIA GEFORCE 7600 NVIDIA GEFORCE 7800 NVIDIA GEFORCE 8400 NVIDIA GEFORCE 8500 NVIDIA GEFORCE 8600 NVIDIA GEFORCE 8800 NVIDIA GEFORCE 9600 NVIDIA GEFORCE 260 Desteklenen Laptop Kartları NVIDIA GEFORCE GO 7900 NVIDIA GEFORCE GO 7950 NVIDIA GEFORCE GO 8400 YOK 4x4 Hummer - Oyunun Yüklenmesi (RESİMLİ ANLATIM) Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | 4x4 Hummer - 2009 - FULL indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|