Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Beijing 2008 - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Beijing 2008 - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 9:53 pm | |
| | : iTWINS+ |
| : Beijing 2008 - No Cd / DVD - Cdsiz Oynama - Crack |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 29 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | Sadist Kontrollerle Tanışın Olimpiyatlar bitti, ancak gerek istediğimizi elde edemediğimiz madalyalar konusuyla basında, gerekse video oyunları ile sanal dünyada konuşulmayı sürdürüyor. Her şeyden çıkar elde etmesini seven yapımcılar, her zaman olduğu gibi olimpiyatları da malzeme yapmaktan geri kalmadılar. Aslında bir bakıma da iyi oldu bu. Keza daha önce olimpiyat oyunlarını oynama fırsatımız olmamıştı. Belli başlı spor dallarını oynamaktan sıkılanlar için Beijing 2008 ilaç gibi geldi. Ancak her ilacın bazı yan etkileri olduğunu da unutmamak gerektiğini hatırlatmam gerek. Altın madalya Beijing 2008 belirttiğim gibi oynanmayanları oynayabilmek için iyi bir alternatif olarak görülüyor. Ancak bu yapımdan ne yazık ki, nasiplenebilen sayısı bir miktar kısıtlı kaldı. Keza yapım PC dışında sadece PlayStation 3 ve X360 konsolları için de piyasaya çıktı. Özellikle ben yapımın PS3 versiyonunu gördükten sonra, PSP platformunda oynanabilecek eğlenceli bir oyun olarak düşünmüştüm. Ancak ne yazık ki yalnızca yeni jenerasyon konsollar ve PC ile kısıtlı kalınmış. Zaten bu durumu fark eden yapımcılardan biri PSP için bir nevi çakma Beijing 2008 olan International Athletics oyununu piyasaya sürdü. Beijing 2008, içeriğinde otuz altı etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bir kısmı aynı dalın farklı türleri olduğundan sayı bu kadar yükseliyor. Türleri ana dallar olarak su oyunları, saha oyunları, jimnastik ve atış başlıkları altında toplayabiliriz. Ancak yinede oyunda oynanabilen oldukça fazla sayıda spor türü olduğunu söylemem gerek. Bu bakımdan birinden sıkılıp yeni bir oyuna geçiyormuş edasında, farklı sporlarla meşgul olmak güzel oluyor. Yapımın oynanabilirliğini baltalayan oldukça fazla şey mevcut olduğu söylenebilir. İlk olarak oynanabilirliğin kaybolmasına çok fazla etkisi olmayan, ancak bu başlığa sahip bir oyun içinde biraz saçma kaçan bir durumdan söz edelim. İlk olarak bu bir olimpiyat oyunu olmasına rağmen, içeriğinde yalnızca 32 ülkenin bayraklarını barındırıyor. Bu bakımdan ilk olarak bir ulus seçeceğimiz zaman Türk bayrağını göremeyince biraz şaşırdım. Görmezden gelerek devam ettiğimde ise oyuncuların yetenek puanları olduğunu gördüm. Gün gün ilerleyen olimpiyat oyunlarında, her gün beş farklı sunulan oyundan en az üçünü geçmek zorundasınız. Aksi taktirde o günü yeniden oynamak zorunda kalıyorsunuz. Bu durum teoride mantıklı geliyor; ancak oyunlardaki başarıya yetenek puanlarının etki etmesi nedeni ile pratikteki başarısızlık genellikle kaçınılmaz oluyor. Yetenek puanları ise bir oyunda başarılı oldukça gelişme gösteriyor. Bu bakımdan olimpiyatların son gününde başarılı bir atlet olup çıkıyorsunuz. Bu kadar saçma bir durumun nasıl yapıldığını açıkçası aklım almıyor. Olimpiyatlarda yarışan atletlerin Dünya ülkelerinin en iyi atletleri olması gerekirken, kendinizi birden yetenekleri olmayan bir öğrencinin beden öğretmeni olarak buluyorsunuz. Ana menüdeki modlar arasında çalışmak için birde antrenman bölümü konmuş. Burada oyunların nasıl oynandığı hakkında da bilgi almak mümkün oluyor. Antrenman modu dışında menüde müsabaka ve olimpiyatları görüyoruz. Müsabaka bölümü kendi içinde üç ana başlığa ayrılıyor. Bunlar tek kişilik oyuncu modu, LAN üzerinden oyun ve internet üzerinden online oyun. Özellikle multiplayer oynadığınızda yapımın oldukça keyifli olduğunu söyleyebilirim. Hele ki, LAN üzerinden oynadığınızda arkadaşlarınızla oldukça eğlenmeniz mümkün oluyor. Antrenman, müsabaka ve olimpiyatlardan bahsettik. Aslında bu üç ana kategoride birbirinin aynısı olduğunu söylememde fayda var. Her birinde önce bir ulus seçiyor, ardından oynamak istediğimiz sporu ve kadın/erkek seçimini yapıp oyuna giriyoruz. Aradaki tek fark çoklu oyuncu modlarında işlemciye karşı oynamamanız ve olimpiyat başlığında belli bir düzene göre ilerlenmesi oluyor. Kötü port dedikleri Oyunun belki de en büyük eksikliği ise kontrollerde baş gösteriyor. Daha oyunu açtığınız andan itibaren saç yolmaya başlamanız mümkün oluyor. Bana kalırsa yapımcı firma oyunu konsollar için ürettikten sonra PCye port ederken klavye kontrollerini unutup, oyunu piyasaya sürmeden son anda eklemiş gibi bir hava seziliyor. Bu durumu abartmıyorum; gerçektende daha oyunu açar açmaz klavyedeki bütün tuşlara basmaya başlıyorsunuz. Keza ekranda gösterilen konsol kontrollerinin klavye ile hiçbir alakası olmadığını anlamak kısa sürüyor. Örneğin onaylamak için A, çıkmak için Bye basılması söyleniyor. Ancak bu tuşlar joystickteki A ve B olduğundan klavyede herhangi bir hükümleri olmuyor. Bir şekilde menüye ulaştıktan sonra can havli ile kendimizi ayarlar ve klavye konfigürasyon bölümüne atıyoruz. Ne işe yaradıklarını bilmediğimiz A,B,X gibi tuşların karşılıklarını Shift, Ctrl, Space gibi tuşlara atıyoruz. Tabi bu benim tercihimdi, ama muhtemelen sizin de yapacağınız şey bu olacaktır. Keza birkaç deneme yanılma oyunundan sonra tekrar ve tekrar konfigürasyonu ayarlamak zorunda kalıyoruz. Kendinize en uygun tuşlarda karar kıldıktan sonra oynamaya başlayabilirsiniz. Ancak ne yazık ki burada da bir sorun baş gösteriyor. Oyuna başlamadan önce gösterilen eğitim bölümünde dahi tuş işlevleri yine A, B gibi şekilde gösteriliyor. Bir yandan hangi tuşun neye yaradığını akılda tutmaya çalışırken, bir yandan da ben bu tuşu neye atamıştım soru işareti zaman zaman kafamızda beliriyor. Bunun nedeni ise farklı sporlarda farklı tuşların kullanılması ve işlevlerinin değişmesi olarak söylenebilir. Klavye katili Eğer hala klavyeyi yemediyseniz, bence oynamayı kesinlikle hak ettiniz! Sporlar genellikle tuşlara seri şekilde basmayı gerektiriyor. Ekranda bir bar beliriyor ve tuşlara seri bastığınız düzeyde yükseliyor. Örneğin bir koşu ya da bisiklette hız kazanmak, iki ayrı tuşa senkronize şekilde seri basmayı gerektiriyor. Açıkçası ben yapımı klavye katili olarak ilan ediyorum. Bir oyunda bu kadar sert ve seri klavye kullandığımı hatırlamıyorum. Bu bakımdan oyunu oynamadan önce eski klavyenizi kullanmanızda fayda var! Bazı sporlarda ise, gülle atmada olduğu gibi, gülleyi çevirirken dairesel bir bar çıkıyor ve sizden olabildiğince topu eş zamanlı takip etmeniz isteniyor. Böylece güç kazanıyorsunuz ve fırlatma uzaklığınız artıyor. Keza cirit atmada önce koşmak ardından atış açısını belirlemek gerekiyor. Koşarken birden atış açısını belirleyebilmek için ise Slow Motion, yani yavaşlatılmış görüntüye geçiliyor ve o esnada açıyı belirlemeniz isteniyor. Bisiklet gibi takım halinde yarışılan sporlarda ise takımdaki dört farklı sporcunun her birinin gücünden sıra ile faydalanılıyor. En önde giden sporcunun hızını seri şekilde iki ayrı tuşa basarak yüksek tempoda tutarken, aktif sporcunun gücünü temsil eden kalp içindeki kırmızı boya azalmaya başlıyor. En düşük seviyeye gelince farklı bir tuşla yorulanı en arkaya dinlenmeye alıyoruz ve yorulanın arkasındaki yeni lider olmuş oluyor. Bu şekilde dönüşümlü olarak sporcuların ipi göğüslemesi sağlanıyor. İlk üçe girdiğimiz takdirde ise podyumda çiçek ve madalya töreni gösteriliyor. Çok farklı türler olduğundan birkaç tanesini anlatmamın en azından fikir vereceğini umuyorum. Yapımın belki de en başarılı yanlarından birini ise görsellik oluşturuyor. Gerek sporcu modellemeleri, gerekse ortam modellemeleri oldukça iyi yapılmışlar. Her zaman olduğu gibi seyircilerde bir miktar gariplik seziliyor ancak buda alışık olduğumuz ve o kadar da önemli olmayan bir durum. Sporcu animasyonlarının ise oldukça başarılı yapıldığı söylenebilir. Sesler ve müzikler açısından ise genellikle aynı tınıları duyuyoruz. Tezahüratlar ve alkışlar aynı melodiler eşlik ediyor. Beijing 2008 genel olarak, sunduğu farklı türdeki sporlar ile ön plana çıkan, ancak teknik felaketleri nedeni ile oynanabilirliğini çok fazla yitiren bir yapım olmuş. Oldukça iyi olabilecek bir oyun, ne yazık ki büyük oranda heba edilmiş. Eğer yeni jenerasyon bir konsolunuz varsa, yapımın konsol versiyonunu tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. PC kullanıcıları için ise bu oyunun rahat bir şekilde ancak gamepad ile oynanabileceğini söyleyebilirim.
İşlemci: Pentium 4 2.4 Ghz Ekran Kartı: 6600 Nvidia , ATI Pixel Shader 3 RAM: 1024 MB HDD: 4 GB İşletim Sistemi: Windows XP YOK Beijing 2008 - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Beijing 2008 - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|