This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x687.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x672.
Superstars Racing pistleri yeni yarışlara hazır...
Araba yarışları deyince akla ilk olarak Gran Turismo ve Forza Motorsport gibi oyunlar gelse de piyasadaki tek kaliteli yapımlar bunlar değil.
Milestone'un geliştirdiği Superstars Championship yarışlarını temel alan oyunlar da oldukça ilgi görüyor.Milestone tarafından geliştirilen oyunu en iyi şekilde yapabilmek için geliştirici ekip Superstars şampiyonlarından Gianni Morbidelli'den yardım almış...
İlk oyuna artı olarak birkaç araç eklenmiş kaplamalar ve ışıklandırmalara (özellikle yağmur efektleri) daha güzel olmuş. İlk oyunda olmayan en büyük eksik kokpit kamerası bu oyuna eklenmiş.
Yeni yarış modları, oynanış biçimi ve online deneyim sunduklarını açıklayan ekip bakalım bu defa adından söz ettirebilecek mi?
Minimum sistem gereksinimleri: İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7 İşlemci : Intel Pentium IV 2.4 GHz RAM: 1 GB Ekran Kartı : NVIDIA Geforce 6600 / ATI X1600 Boş HDD Alanı : 3 GB
YOK
Superstars V8 Next Challenge - 2010 - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..