İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 2000/XP İşlemci: Intel® Pentium® 4 Processor 2.0GHz (with SSE support) RAM: 512 MB Ekran Kartı: 3D-graphics card: NVIDIA® GeForce® 6600+ / ATI® Radeon™ 9700+ with 128 MB RAM and support of pixel and vertex shaders 2.0 version HDD: 1GB available at the hard drive CD ROM: DVD-ROM
Önerilen: İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 2000/XP İşlemci: Intel® Core™2 Duo Processor 1.86GHz (E6300) RAM: 1 GB Ekran Kartı: 3D-graphics card: NVIDIA® GeForce® 7800+, ATI® Radeon™ X1800+ with 256 MB RAM and support of pixel and vertex 2.0 version Ses Kartı: DVD-ROM HDD: 1GB available at the hard drive
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1920x1080.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1920x1080.
Death Track: Resurrection oldukça başarılı bir yarış oyunudur. Adından da anlaşılacağı üzere yarış içerisinde yarışçıların birbirlerini yarışdışı bırakmaları için şiddete de başvuruluyor. Dünyanın kaosta olduğu çok yakın bir gelecek senaryosunda oynanan oyunda geleneksel sporlar yerlerini çok daha agresi olanlara bırakmış durumda. Şiddet ve acımasızlık ve izleyicilerin izlerken eğlenmesi için acı çeken sporcular oyun içerisinde oldukça fazla. Dünya nüfusunun tamamının izleyeceği ve bütün büyük şehirlerde geçecek olan bir kurtuluş yarışı içerisinde bulacaksınız kendinizi. Güçlü arabalar, farklı, heyecanlı ve vahşi araba savaşları bu yarışın içerisinde bulunuyor.
Death Race'den çıkmak için yapmanız gereken şey basit: Rakipleri safdışı bırakarak bitiş çizgisini geçmek.
Güzel grafikleri ve eğlenceli yapısı ile vahşet ve yarış oyunlarını birarada görmek isteyen oyuncuların kesinlikle zevk alacağı güzel bir oyun olan Death Race ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
YOK
Death Track Resurrection Oyun Kurulumu [Resimli Anlatım]
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..