This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
MotoGP diyince akıllara ne geliyor; Mankenler,yarışcılar,gürültü ve heyecan .İşte bu aradıklarımızın hepsi MotoGP '07 de bulunuyor.Grafikleri çok iyi olmasada çok gerçekçi ve insana MotoGP zevki yaşattırıyor.Gerek şemsiye tutan manken kızlarla gerek yarışçıların düşüp kalkmalarına kadar herşey çok gerçekçi.Ayrıcada multiplayer seçeneğide artı puan kazandırıyor.Oyun içinde 4 oynama şekli var bir normal yarış,şampiyonluk,zamana karşı ve kariyer geliştirme gibi 4 ana başlıkta oyun oynanıyor .
Kendi sürücümüzü kendimiz seçiyoruz.Kontrol tuşlarıda basit ve çabuk öğrenilebilir ancak , mesela yarış esnasında sola doğru gitmek istersek hafif bir sol tuş dokunuşu yeterli olacaktır , çünkü çok hassas oyun kontrolelri fazla bastığımız anda yarışçı takla atıyor ve düşüyor.Yarışçıalrın sponsor ve motor tasarımlarıda gerçekten çok inandırıcı gibi duruyor bu sayede oyun zengin olmuş ve her türlü gerçekliği katmışlar.
İşletim Sistemi: Win XP / Vista İşlemci: 2.4 Ghz RAM: 512 MB Ekran Kartı: ATI 9800 HDD: 4 GB
YOK
Moto GP 2007 - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
UYGUNSUZ GÖRDÜĞÜNÜZ VE DÜZENLENMESİ GEREKEN MESAJ YADA KONULARI AŞAĞIDAKİ ADRESE KONU ADRESİNİDE YAZARAK LÜTFEN BELİRTİN.
DÜZENLENMESİ GEREKEN KONU YADA MESAJ ADRESİ İÇİN TIKLA
♦♦♦♦♦
FORUM İÇERİSİNDE KIRIK LİNKE RASTLARSANIZ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ADRESTE BELİRTİN,UNUTMAYIN Kİ HER DAKİKA LİNKLERİ KONTROL ETMİYORUZ,YARDIMCI OLURSANIZ EN KISA ZAMANDA KIRIK LİNKLER YENİLENECEKTİR.