This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Need For Speed High Stakes oyunu indirme düşüncesine sahipseniz diğer versiyonlarına nazaran daha hayatın gerçeklerini yansıtan oyunu oynarken bize heyecan katması bakımından çekici hızı ve arabanın yönetimi bakımından kaliteli olduğunu sizlere en başından belirtmek isteriz Örnekleyecek olursak araba ile sürat yaparken çevre çarpmanız durumunda otomobiliniz ciddi bir şekilde hasar görebilir ve sizin oyundışı kalmanızı sağlayabilir. Bu durumu gözönüne alarak oyun başlamanızı öneriyoruz.
Aşağıda verilen kodları ana menüdeyken klavyeden yazarak kullanabilirsiniz. Ancak bu kodlar oyunun her versiyonunda çalışmayabilir
ARCADE MODE:
TR 00-15 Polis araçlarını kullanmanızı sağlar. GOFAST Motorunuzu güçlendirir. MONKEY Otomatik vitesi güçlendirir. MOON Düşük yerçekimini açar. MADLAND Rakiplerinizi aşırı güçlü kılar.
CAREER MODE:
BUY Bedava alışveriş yapmanızı sağlar. GATES Bol para verir.
HOT PURSUIT MODE:
DCOP Bonus Hot Pursuit aracı verir. ECOP Bonus Hot Pursuit aracı verir. FCOP Bonus Hot Pursuit aracı verir.
Diğer Kodlar:
ACAR Bonus araç. BCAR Bonus araç. CCAR Bonus araç. CARS Tüm araçlar. TRACKS Tüm pistler. OUTMYWAY Korna çaldığınızda diğer yarışçılara kaza yaptırır. (Pause ekranında kullanın)
Need for Speed 4: High Stakes - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..