Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| IndyCar Series - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: IndyCar Series - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 8:42 pm | |
| | : + |
| : IndyCar Series - No Cd / DVD - Cdsiz Oynama - Crack |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 6 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | İşte Codemasters, en iyi olduğu alanda, yani yarış alanında değişik bir yarış stiline daha değindi. Indycar yarışlarını evlerimize getiren firma, iyi mi etti kötü mü etti bilinmez. Bakalım oyun nasılmış... Şahsen Indycar ve NASCAR türü yarışları pek sevmem. Bu incelemeyi de aslında bu işi seven birisine bırakmak isterdim ama kimse yazmayınca bana kaldı yine. Bu yüzden oyunu objektif olarak değerlendirip, kendi fikirlerimi katmamaya çalışacağım. Ama büyük ihtimalle başaramayacağım Oyunun geneli aslında basit bir yapıya oturtulmuş. Ana menüde Single race, Championship, multiplayer gibi seçenekleriniz oluyor. Oyunda ille de uzun uzun yarışlar da yapmanız gerekmiyor. Tur sayısını kendiniz belirleyebiliyorsunuz veya "yarım yarış", "çeyrek yarış", "tam yarış" gibi seçenekleri de seçebiliyorsunuz. Tam bir yarış yapmak için uzunca bir zamana ve iyi bir sabra ihtiyacınız olduğunu söylemek istiyorum (aha bak kendi görüşümü kattım işte ehe). Çünkü ben 2 tur bile atamıyorum böyle oyunlarda. Yarışları kazanacakları, değişik bonuslar da bekliyor. Mesela resimler, video görüntüler, yarışçılar hakkında bilgiler falan. Bunları merak edenler, atsınlar o kadar turu bakalım. Oyundaki en güzel yer Masterclass denen yer bence. Çünkü bu modda oyun size bilmeniz gereken herşeyi anlatıyor. Eddie Cheever Jr. tarafından eğitiliyorsunuz ve hemen hemen her konuda ufak bilgiler alıyorsunuz. Buradan alacağınız bilgiler, kesinlikle oyun esnasındaki sürüşünüze etki ediyor. Bu nedenle bu işi bilmeyenler mutlaka buraya bir göz atmalılar. Oyunda 2 mod var. Birisi gerçekçi mod diğeri ise eğlence modu. Arcade modu da denen eğlence modunda kafanıza takmanız gereken hiçbirşey yok ve sadece gaza basıp hızın keyfini çıkartıyorsunuz. Benzinmiş, tekerleklerin kabaklaşmasıymış, yok pit-stop'muş hepsi hikaye. Baz gaza gitsin. Virajlardan bile kaymak gibi dönüyorsunuz ve hasar bile almayabiliyorsunuz. Oyunun bu modu eğlenceli işte. Simulation modu da denen realistik mod ise, her kurala uymanız gereken, arabanızı bir evlat gibi gözetmeniz gereken bir mod. Aman tekerleği çamur olmuş, eyvah camına sinek çarpmış gibi kıldan sebepler yüzünden kenara çekip servis aracı çağırabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri ve fizik motoru oldukça iyi. Codemasters son çıkan oyunlarında hız duygusunu blur efekti ile güzel yaşatmaya başladı. TOCA Race Driver'da sanırım, bunu ilk defa hayata geçirmişti. Ama CMR 3'de var mıydı bilmiyorum. (Bu arada CMR 4 oynadım, süper). Bu oyunda da bu gibi efektler var ve hız duygusunu iyi yaşatıyor. Oyunun fizik motoru da gerçeğe çok yakın denebilir. O yüzden arabayı kontrol etmek de bir hayli zor oluyor. Depo ağırlığından tekerleklerin durumuna kadar, oyunda sürüşünüze etki eden çok şey olacak. Daha fazla detay içinde boğulmadan hemen grafiklere ve seslere gelelim. Oyundaki grafikler oldukça iyi. Araçların modellemeleri bir ayli detaylı ve poligon dolu olmuş. Etrafa şöyle baktığınızda, dönüp durduğunuz pistler bile oldukça iyi. Efektler de zaten daha önce bahsettiğim gibi gayet hoş. Ses efektleri de, grafiklerin yanında sönük kalmış ama yine de gayet güzel. Bozmuyor. Yerli yerinde. Oyun üst düzey grafik detayları çin sağlam bir sistem istiyor. Ama orta grafiklerde, MX işlemcili ekran kartlarında da iyi performans veriyor. Bu gibi oyunlarda görüntünün akıcı olması şart. Yoksa ani manevralar, dönüşler size daha zor gelebilir. Bu nedenle en azından oyunun demosunu falan denemeden oyunu almayın. Benden söylemesi. NASCAR ve Indycar fanatikleri, bu oyunu kesin almalılar. En son çıkan oyun her zaman en kaliteli olacak diye birşey yok, ama bu oyun bu türün kralından geldi ve gerçekten güzel bir oyun yapmışlar. Daha ne diyim bilmiyorum.
İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP İşlemci: Pentium III / Athlon / 750 Mhz RAM: 128 Mb ekran Kartı: 32 mb / 3D DirectX 9 Tüm kartları elde etmek için isminiz olarak "aLLcARDS" yazın. (Büyük/küçük harflere dikkat edin) IndyCar Series - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | IndyCar Series - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|