This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Bisiklet yarışı olan Pro Cycling Manager 2007 Tour De France le sizi çok keyifli yarışlar bekliyor. Oyun fransada geçiyo oyunda en göz çarpan özellik Ayrıntılı yönetim seçenekleri ile (bisikletçileri transfer etmek ve yeni kontratlar yapmak gibi) yönetimi elinizde tutacağınız oyun için editör sayesinde kendi yarışlarınızı da tasarlayabileceksiniz. Oyunun ilgi çekici yanlarından biri de multiplayer seçenekleri arasında Sezon Modu bulunması.
İşletim Sistemi: Windows 2000, Windows Xp, Windows Vista İşlemci: Pentium 3 1 GHz Ram: 512 Mb Ekran Kartı: 32 Mb Boş Disk Alanı: 2Gb
YOK
Pro Cycling Manager 2007 - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!