Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Freak Out: Extreme Freeride - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Freak Out: Extreme Freeride - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 8:32 pm | |
| | : + |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 5 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | Kış sporlarına ilgisi olanların mutlaka denemesini tavsiye edeceğim bir oyundur Ski Racing 2006. Gerçi günümüz oyun teknolojilerini göz önüne alırsak, grafikleri hiç de etkileyici olmayan, sesleriyle de kayda değer bir şey sunmayan yapım, oynanışıyla kısa sürede gönlümüzü çalıyordu. Tamam bu karşılıklı hoşlanma durumu fazla uzun sürmese de, kış sporlarıyla alakası olmayan insanları bile bir süre oyalayan bir oyundu Ski Racing 2006. Yapımcı firma olan Coldwood'un hünerli elleri, bu sefer Freak Out: Extreme Freeride'ın üzerinde ama galiba o hünerli ellere bir şey olmuş! Her yeni oyuna başlarken içimizde bir peyda olan o heyecan var ya, hani şu tanımsız olan. İşte öyle başladı Freak Out macerası, fakat kısa sürede yaşanan hayal kırıklığı, yerini şaşkınlığa ve sonrasında üzüntüye bıraktı. Coldwood maalesef Ski Racing'in üzerine çıkamamış, hatta yerinde saymış, bu da yetmezmiş gibi birkaç da bug bırakmış. Evvela kulağa hoş gelen müzikler eşliğinde, ilginç bir menü tasarımıyla karşılıyor bizi Freak Out. Kariyerinize başlamadan önce Single Race seçeneği ile alıştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. Aksi halde sık sık yerle yeksan olmanız muhtemel. Malum, bu spor çeviklik, manevra kabiliyeti ve zamanında bolca süt içerek kuvvetlendirilmiş kemikler istiyor... O yüzden Single Race, bu oyunu uzun süre oynamak isteyenler için çok önemli bir başlık. Kariyerimize öncelikle kendimize bir karakter seçerek başlıyoruz. Ardından mesleki kostüm ve ekipman alabileceğiniz, kariyer menüsü açılıyor. Burada bizimle ilgili istatistiklerin tutulduğu Progress bölümü haricinde, karlı pistlerdeki maceramıza başlamamız için 'Go Ski' seçeneği mevcut. Öncelikle şunu söylemekte yarar var; maalesef Ski Racing'deki gibi ayrıntılı bir kariyer modu Freak Out'ta bulunmuyor. Zira Freak Out ile yapımcılar gerçekçilikten ziyade, eğlenceye de odaklanmışlar. Sanki Freak Out, NBA Live'ın 'Street' versiyonu gibi olmuş. Gönül Ski Racing'deki gibi, karın üzerinde hızla akıp gitmek istiyor fakat nafile. Neden mi? Bunun altında yatan faktörleri bir bir açıklayayım. Evvela grafik keşmekeşinden yakamızı sıyıramıyoruz. Maalesef zemin ile kontrol ettiğimiz karakterimizin ayakları arasında kolay kolay kopmayacak bir bağ var; grafikler sıklıkla iç içe giriyor. Tamam, bunun oynanışa bir zararı yok ancak göze güzel görünmeyene, gönül ön yargıyla yaklaşıyor. Grafikleri bir kenara ayıralım; insanlık hali, kayalara çarptığımızda, karakterimizin olaya tepkisi biraz ilginç oluyor. Önce garip bir şekilde devriliyor, sonra hiçbir ara animasyon olmaksızın aniden kalkıyor. Tamam, bunu da sineye çektik diyelim, bazı karla kaplı kayaların oluşturduğu rampalardan sıçradığımızda, yere düzgün bir şekilde inebilme ihtimalimiz, çölde kutup ayısıyla karşılaşma ihtimalimiz kadar(!). Zira klavye tuşlarıyla ufacık bir temasınızla bile, karakterimiz hiçbir insanın havada yapamayacağı kadar dinamik manevralar yapıyor. Dolayısıyla düşüşünüz muhteşem oluyor. Bu güzide(!) yapımı çoklu oyuncuyla denemek isteyenler için network ve split screen şeklinde iki seçenek de mevcut. Belki canınız çok sıkkındır ve yapacak daha iyi bir işiniz yoktur, arkadaşınızla ilkbaharda kış özlemi çekiyorsunuzdur. O zaman açın Freak Out'u, bir güzel oynayın, sonra da demin kendinize haksızlık ettiğinizi, aslında şimdi canınızın daha da sıkkın olduğunu fark edin. Eğer kış sporlarına karşı koyamadığınız bir bağ ile bağlıysanız, Ski Racing oynayın, hatta RTL Ski Springen oynayın. Freak Out mu? Çok daha iyi olabilirdi ama yetersiz.
İşletim Sistemi: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7 İşlemci: 2 GHz RAM: 512 MB Ekran Kartı: GeForce FX (ATI / AMD) HDD: 1.5 GB YOK Freak Out: Extreme Freeride - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Freak Out: Extreme Freeride - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|