Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: King Mt2 Ptsi Mart 07, 2011 12:46 pm
Merabalar Arkadaşlar Detaylı Olarak KingMt2 Serverımızı Sizlere Tanıtmaya Calısacagım
İlk Önce Video Tanıtımımız [center]King-Mt2org | Game Self | Game Video & Image Upload
Benim İnternetim Sınırlı Bana Resımli Tanıtım Yap Diyen Arkadaşlara Resimli Tanıtım Yapıyoruz
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1244x487.
127 LEVEL SINIRI HERKESDE GÖZÜKEN LEVEL %75 TÜRKÇE BİNEKLER EKLİ. OX EVENTI HER YERE IŞINLAYAN ÖZEL YÜZÜK (King-Mt2Yüzüğü) BİNEK YÜZÜĞÜ (king-mt2 Binek Yüzüğü) +75 KULEYE CIKABİLİR +90 LONCA KURABILIR ÜÇ YOL SAVAŞLARI AKTİF LONCA SİMGELERİ GÖZÜKÜR Ox event vardır.Sorular özenle hazırlandı.Kazanana Muharrebe verilir. Binekler sorunsuz çalışmaktadır Alt yazılar sorunsuz türkçe Şeytan Kulesi 8 katta sorunsuzdur. 2.KAT SORUNSUZ ÇALIŞIYOR Türkçe Moblar Türkçe İtemler Tüm Mobların isimleri Türkçe olarak gözükür. Başlangıç Ayarlarının hepsi açıktır. BUZ ZINDANINDA SABİT BUZ CADISI.
Linklere Gecelim
http://www.eternity2.com
Modlar Konuyu Kilitlemezse Sevinirim 2 TANE KONU VAR onu kapatsinlar burdan devam edilcek tanıtıma