Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| ECLIPSE KO l ILK ORTA-ZOR ARDREAM DATABASE l Soacs v31 l 28.02.2011 - 18:00 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: ECLIPSE KO l ILK ORTA-ZOR ARDREAM DATABASE l Soacs v31 l 28.02.2011 - 18:00 Ptsi Şub. 28, 2011 12:21 pm | |
| ECLIPSE KO ZOR ARDREAM DATABASE MYKO UZERINE EDITLENMISTIR ! PVP TARIHINDE BIR DEVRIM
TANITIMIN EN ALTINDAKI FOTOLARA BAKMAYI UNUTMAYIN !
Ko-Cuce Uyeligi Olan Userlerimizi Konuya Yorum Atmasını Rica ediyorum !
OYUNUMUZ 28.02.2011 & Pazar 18:00 'de ONLINE OLACAKTIR !!!!
BENCE BU SERVER KACMAZ... HERKESIN DENEMESINI TAVSIYE EDIYORUM !!!!
MANUEL PATCH LINK ;
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server ----------------------------------------------------------------------------------Sevgili Oyuncular ; ECLIPSE KO Ekibi Türkiye'nin Ilk Zor ARDREAM Serverini Yaratmayı Başardı. Pazar Günü Açıldı Ancak Sadece 30 DK'LIK Tanıtım ve Ko-CuCe'nin Sürekli Kapanması Nedeniyle Yeterli User kapasitesine Ulaşamadık ve USERLERIMIZIN Emeğini Çalmış OLmamak için Daha 1. Level 30 OLmadan Serveri Kapattık. Konuyu Sadece 3-4 Kere Uplamamıza Rağmen 30 User OLdu... Türkiyenin Böyle Bir Servere Ihtıyacı Oldugunu Düşünüyoruz. Tam olarak 24 SAAT Tanıtım Yapıp 28.02.2011 - 18.00 - PAZARTESI Tarihinde Kapanmamak Uzere ONLINE OLACAGIZ !!! ----------------------------------------------------------------------------------İp Adresimiz: login.eclipseko.tkIp Adresimiz ( yedek ): 46.20.1.42Web Adresimiz: ECLIPSE KO PANEL GÜVENLİK : SOACS V31.İletişim Adreslerimiz : admin@eclipse.com [ GM ALIMI YOKTUR ]Manuel Patch Adresimiz :File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server-----------------------------------------------------------Önemli NOT;( USER DETAY AKTIF ) ( DEDICATED SIFIR LAG SUNUCU )
**** EGER GIRERKEN (-1)(10061)(10060) GIBI HATALAR ALIRSANIZ GIRMEYI TEKRAR DENEYINIZ , EGER OLMAZSA DNS DEGISTIRIP DENEYINI %100 OLUR !!!! *****
ORNEK DNS:
208.67.220.220 208.67.222.222
User Sıralaması Sag Taraf ( Leader Point ) göre Sıralıdır. [size=9]Sağ Taraf ( Leader Point ) her Pazar Günü 1 Kez Sıfırlanır.[/size]
ADAM KESINCE : 50 NP GELIR ADAMA OLUNCE : -25 NP GIDER ATROSS : 50 NP VERIR RIOTE : 25 NP VERIR MONUMENT : 100 NP VERIR ----------------------------------------------------------------------------------EDIT Alamayarak Başka Server'larda Yem Olacağınıza Buyurun Burada Player'lığınızı Görelim Öncelikle Option'dan Versiyon'u 1299 a Çekin Patch AttırınEmek verip emeklerinin karsılıgını almak ısteyen herkes gelebilir.--- SERVERIN VE DATABASENİN GENEL ÖZELLİKLERİ ----Su ana kadar görülmemiş... Tamamen benim tarafımdan editlenmiş... Kusursuz bir MYKO & ARDREAM DATABASE. - KRALLAR HER HAFTA SECILIR , SIRALAMA HUMAN & KARUS 1. LERI KRAL OLUR -- 1 Level Başlangıç- Level & ITEM ORTA DERECEDEDIR! [ MYKO GIBI ZOR DEĞİL ]- Oto Grade var ama oto g1 Yok. [ Gereken NP AŞŞAGIDA ]- Tum Sc & Cure & Pot gibi şeyler sınırsızdır.- MAXIMIM OZELLIKLER - Silahlar +8 & Chitinler +8 , Paperler +8 Olabilmekte.- +9 ITEM YOKTUR.. +2 Takı Yoktur.- Takılar +1 , IRON SET +1 OLABILMEKTEDIR... ----- Yüksek Damageler ----- ---- TABIKI ITEME GORE DEGISIR BU GENEL BAKIS ---- Asas: - Spike : 1300 - Trust : 900 - Pierce : 500
Warrior: - Sword Aura: 600-700
Mage: TUM 51/54/57 'ler 700-900 ARASI VURMAKTADIR !!! ( Mp Magede +1 k VURUR ve Flame En Cok Vuran Mage Stilidir )
INFERNO: 600 BLIZZARD: 500 THUNDER CLOUD: 300
FIRE BLADE: 500 ICE BLADE: 400 THUNDER BLADE: 300
Priest: - Blody : 500-700 - Blody + Malice: +1000
Mage & Priestte Paper DD 10 Mevcuttur... APOST VE HARPYDEN DROPLANIR DROPLAR %100 DEGILDIR !!! Bunun Yanında +6 Paper Itemleri... ORC WATCHER & SHILANDA MEVCUT
GRADE SISTEMI:
G1: 50.000 NP G2: 25.000 NP G3: 15.000 NP G4:7.500 NP
Cok Zor OLmasın Istedık... Herkes Plerın Alsın Diye.. Bunun Yanında Solo Azalsın... Clanlara Girişler OLsun Istedık.
Armor ve Silah Upgrade ORTA DERECEDIR :+5 e Kadar % 100.[+5]> [+6] = %75[+6]> [+7] = %50[+7]> [+8] = %25[+8]> [+9] = %0[+9]> [+10] =%0Taki Upgrade Orani : [+0] > [+1] = %100[+1] > [+2] = %0[+2] > [+3] = %0[+3] > [+4] = %0- DROP LIST -Bosslar: %100 DEGILDIR !-Snake Queen = Tum Amuletler +1 Olarak , Iron Neck +0 Olarak.-Talos = Tum Beltler +1 Olarak , Iron Belt & Glass Belt +0 Olarak.-Samma = 4+ Avedon , +4 Giga-Lesath = +4 DS , +4 DOL , +4 SHERION-Shaula = +4 SS , +4 DARK VANE , +6 HIGH CLASS ITEMLER ( raptor , shard )-Attila = Tum Pendantlar +1 Olarak-Duke & Bach & Bishop = Rom , Roc , RoL , FR +1 , Shio Tear +1 , Imır Ring +1 ,Scorching Staff +4 , Oasis Staff +4 , Chaotic Staff +4 [ GROUP DROP OLARAK ]Normal Monsterler: %100 DEGILDIR !-Apost = Tum High Class Itemler +4 Olarak { Raptor , Shard, elixir , Iron Impact , Impact , Totomic Club & Spear , }-Deru = Tum Middel Class ITEMLER +5 OLARAK { Mirage Dagger , Glave , Salamender Staff }-GOLEM AILESI = Tum Classların +4 CHITINLERI -Lamiros & lamia & Lamentation = Tum Classların +6 FULL PLATE ARMORLARI-ORC WATCHER & SHILAN = Mage ve Priest +6 PAPER ITEMLERI-WEREWOLF = +5 Cleaver & Destroyer & Viper Staff-Lycan = %100 BUSS DROP-BLooD WORM = 1 M ve 10 M Drop ( 10 M %100 DEĞİLDIR )--- Bilmeniz Gereken Özel Droplar Bunlardır ---EXP KASMA YERLERI * 1 LEVEL - 35 LEVEL ARASI = Maradon [ Worm & Glomwing & WereWolf & lycan & Orc Watcher & Bulcan Ailesi ]* 35-59 LEVEL ARASI = EMC & LUFER [ Lamia Ailesi , Derular , Harpyler & Apostlar , GOLEM AILESI ]--- SABİT ÖZELLİKLER ---# Oto Üyelik# Karakter Açıldığı Gibi Üzerinde Başlangıç Itemleriyle Doğar.# Size Level ve Item Kasmak Dusuyor !# Castle Siege War Sorunsuz, Np Geliyor.# King Prize, Notice vs. Sorunsuz# 50 Kareli, 50 Karesiz Sembol,# STAT-SKILL Sıfırlama Sorunsuz.# DARK Lunar War Sorunsuz. [ BASMALI DARK LUNAR ]# Np Bitince NP ALMA Npcsi Size 1 NP Verir.[Npt Bloke]---- Başlangıç İtemleri ve Takılar Üstünüzde.. ----BİRAZDA SAVAŞTAN FOTOLAR ATALIM TUM CEKIMLER BANA AITTIR !VE SON FOTO | |
| | | | ECLIPSE KO l ILK ORTA-ZOR ARDREAM DATABASE l Soacs v31 l 28.02.2011 - 18:00 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|