Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| KOStyle 1453 DB Turkiyenin Yeni USKO'su | Sorunsuz| Acılıs Tarihi: 04:03:2011 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: KOStyle 1453 DB Turkiyenin Yeni USKO'su | Sorunsuz| Acılıs Tarihi: 04:03:2011 Cuma Şub. 25, 2011 1:06 pm | |
| Öncelikle sunu bilmenizi isterim ki Serveri bilgeadam microsoft bilisim akademisi yazılım hocamla birlikte açıyorum.Bu proje üstünde hocamla birlikte uzun zamandır calışmaktayım.Ve bütün düpe bug vs herşeyi fixledik.Uzun maratonlu bi türk uskosu acmak için herşey hazır.Tek amacım uskoyu türkiyeye taşımak.Herkes benim için saygı ve sevgi çercevesinde degerli olucaktır.Herkesin sorununa elimden geldigince yardımcı olucağım.Sizde bu maratona katılıp artık kalıcı kaliteli bir serverde oynamak istiyorsanız buyrun arkadaşlar.Aynı zamanda kendime ait ankarada bir sistem & yazılım uzmanlıgı şirketim vardır Telecom Bilgisayar Elek. Sis. Ltd. Şti.Kendi Resmi Sitem İse-> www.dormikom.com Online Alışveriş, Bilgisayar, Cep Telefonları, Ev Elektroniği Referans : BilgeAdam Microsoft Bilişim TeknolojileriOyunumuz Orjinal 1453 Fire Drake'dir, 1299 Client ile Giriş Yapılmaz, Herhan gibi 1453 Client ile veya Özel CLientimizle Giriş yapabilirsiniz. Level Sınırı 70 Kasmak zor degildir. 1 Ay içerisinde yapılan anketle userlerimizin istegine göre 80 lvl getirilebilir.AÇILIŞ TARİHİ : 04 Mart CUMA 2011 DİR. SAAT : 19:00 Destek ve Sorularınız için : destek@kostyle.net - info@kostyle.net Site : www.kostyle.net Panel : login.kostyle.net Login ip : login.kostyle.net Yedek ip :95.130.172.171 KOStyle.Net Serverimiz Beta Olarak 25.02.2011 Saat 16:00 Da Beta Olarak Sizlere Sunulacaktır (başlangıc itemleri +8 shell set ve +0 Takılardır Beta Server Süresince)
Server Dosyası
Kod:
[Server] Count=1 IP0=login.kostyle.net [Upgrade] Count=2 IP0=login.kostyle.net IP1=login.kostyle.net [Version] Files=1453 [IncludeExe]
Kod: Last=1453 Server Özellikleri » Master skilleri sorunsuz calışmakta.» Rebirth Aktifdir Serverimizda.» 7/24 Kesintisiz Server» Rebirth Sistemi Aktifdir. ( Usko Stili )» USKO Tower Sistemi.» USKO Monument Sistemi. (Kesen Irk +15 NP Fazla Kazanır CZ'de)» Orjinal Ottoman(Osmanlı) Moradon» Yeni Savaş Bölgeleri» USKO Gemi Savaşı Tamamiyle Bugusz.» Tamamiyle Orjinal 1453 Fire Drake'dir,» Skiller sorunsuzdur.( Usko )» USKO ile birebir Ultima Room & Felankor Cave.» USKO Orjinal Chaotic Generator & Süreli Orjianal Bi-frost» Tamamen Eşit Sorunsuz Skiller.» Yepyeni Questler.» Kimsede bulunmayan özel kendi hazırladıgımız firewalldır.Saldırı kesinlikle olmaz Server Özelikleri » 1 Gbit Hat Üzerinde 100Mbps ( Paylaşımsız hat ) 1500 usere kadar kesinlikle lag olmaz » Sunucu Lokasyonu Istanbul DGN (En Sağlam Hosting Firması) » Intel i7 Hyper Treading İşlemci ( 8 çekirdek ) » 16GB Ram Drop Listesi Lycan Türleri :::: Blessed Upgrade ScrollUruk Hai Türleri :::: Blessed Upgrade Scroll ve Diğer ScrollarLamentation :::: Iron Impact (+5)Ewil Wizard :::: Exceptional Itemler (+5)Balrog :::: Exceptional Itemler (+5)Booro :::: Exceptional Itemler (+5)Troll :::: Glave (+5)Servant Of Isiloon :::: Hertürlü Hight Class Item (+5)Dark Stone :::: Chitin Shell Pads Rogue,Mage,Warriror,Priest (+5)Falcon :::: Chitin Shell Helmet Rogue,Mage,Warrior,Priest(+5)Troll Captain :::: Chitin Shell Helmet Rogue,Mage,Warrior,Priest(+5)Troll Berserker :::: r Chitin Shell Gauntlet Rogue,Mage,Warrior,Priest(+5)Crimson Wing :::: Chitin Shell Boot Rogue,Mage,Warrior,Priest(+5)Titan :::: Chitin Shell Pauldron Rogue,Mage,Warrior,Priest(+5)Harpy :::: Mirage Dagger (+5)Stone Golem :::: Rogue,Mage,Warrior,Priest Chitin (+5)Dark Knight :::: Raptor (+5)Doom Soldier :::: Shard (+5)Manticore :::: Elixir Staff (+5)Dark Mare :::: Hertürlü Hight Class Item (+5)Scoprion Türleri :::: Blessed Upgrade Scroll Silah / Giysi - Upgrade Oranları +1 > +2 %100+2 > +3 %100+3 > +4 %100+4 > +5 % 75+5 > +6 % 60+6 > +7 % 35+7 > +8 % 15+8 > +9 %0+9 > +10 %0 Takı - Upgrade Oranları +0 > +1 %13+1 > +2 %0+2 > +3 %0+3 > +4 %0+4 > +5 %0+5 > +6 %0Arkadaşlar item vs satışı kesinlikle yapılmayacaktır içiniz rahat olsun.Kimseye en ufak bir item dahi verilmeyecektir.Her User gözümüzde eşittir. Yeni lvl ve takı upgradeleri Userlerimizin istegine göre yapılacaktır.Tekrar iletiyorum ki bana güvenip yanımda olucak arkadaslara kapım sonuna kadar acık Saygılarımla KOStyle Ekibi VE Sırada Oyundan Resimlerimiz g | |
| | | | KOStyle 1453 DB Turkiyenin Yeni USKO'su | Sorunsuz| Acılıs Tarihi: 04:03:2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|