Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Metgas Mt2 / P NPC / Kraliyetli | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Metgas Mt2 / P NPC / Kraliyetli Cuma Şub. 11, 2011 12:13 pm | |
| + - [TANITIM VIDEOSU EKLI!]¦¦¦ 6.7 Efsun Var Hergun Lastik Event ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦ • • • MetgasMt2 Metin2 Pvp Platformuna Hos Geldiniz..! • • •
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • ¤ OYUN SiTEMiZ ¤
.. ¤ Ana Sayfa Gitmek için Buraya Tikla..! ¤ ¤ ¤ Kayit oLmak için Buraya Tikla..! ¤ ¤ ¤ Oyunu Indirmek Için Buraya Tikla..! ¤
¤ Siteye Giremeyenler Buradan Girsinler Tıkla..! ¤
. • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
• Video Tanitim •
Iste Npclerimiz..!
SERVER ÖZELiKLERiMiZ..! • Serverimiz Online' dir. [7/24] • Drop Oranlari 1000'dir. [7/24] • Lag Orani 0 dir. • • 6.7 Efsun Aktiftir ]Itemde Toplam 7 Efsun Olucaktir!] • • Edit Item Satisi vardir.. • • Para Bugu Yoktur. • • Her Gün Ox Event Vardir.. Kazanan Oyuncuya Level Item Veya Para Verilicektir. • • Surekli Event Vardir.. • • Azrail Kati Aktiftir.. • • Level Siniri 127. • • Ne zor Nede Kolay orta düzeyde PvP server. •
OYUNDAKi YETKiLiLER..!
• [TL]• • [TLY]• • [ReiS]ahsata• • [Reis]• • [Reis]Amca• • SLTS•
FACEBOOK SAYFAMiZ..!
Facebook Sayfamiz Için Buraya Tikla
Iletisim [MSN,MAIL] metgasmetin2@hotmail.com [BU MSN DEN BASKA MSN YOKTUR]
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • Hosunuza gittiyse Bekleriz . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
| |
| | | | Metgas Mt2 / P NPC / Kraliyetli | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|