NOT : programı oyuna baglamak için multiden girmeniz gerekir 458F multisi dışında herhangi bi multiyle girmeyin
tasarımı kaldırdım eski haline getirdim hem programın kasmasını önlemek için hemde ilerde eklenti getirecegim zaman tasarımlı projeyi 0dan yapmak gerekio vs. kullanımı acık zaten eklediğim bi özellikler var upgrade bölümünde low sc al butonu macroya baglayanlar için yanındaki texte girdiğiniz deger kadar alır 28. slotun boş olması gerekmektedir yani son slot. low sc al tıkladıgınızda otomatik anvilin ordaki npc gider ek olarak high class sc ekledim sc selectden secebilirsiniz programı oyuna baglar baglamaz low class sc otomatik seçilir diğer bölümündeki 12 buton inventorydeki ilk 12 slotu temsil eder merchant ac tıklayıp textede kac para koymak istediğinizi yazın daha sonra 1 2 3 tıkladıkca inventorynizdeki ilk 12 slota pazar seri şekilde kor +8 item satanlar için last buy kur butonu son kurdugunuz buyu tek tıkla tekrar kurar veya başkasinin buyunu actıysanız onunkini kurar maden bölümü oto değildir sadece cantanızdaki tum oreleri tek tıkla kırdırmak yarar. npc seçili hale getirip hangi ore kırdırmak istiyorsanız onu seçin paket bölümü paket gondermek için en basiti 48 town kodudur ft ve jr giriş butonlari açık sadece npc seçili hale getirip programdan tıklarsanız ftleri kacırmaz kesin girersiniz ( lag vs. sorunu olmazsa ^^) npt bölümünde atak yapmak istediginiz yani kitlenmek istediğiniz charı seçili hale getirip ID Attack butona tıklayın daha sonra hangi tür atak skill kullanmak istiyorsanız gerekli sekmelerden onu seçin teleport için mage ile tplemek istediniz chari seçili hale getirip teleport işaretleyin zone change kısmıda gateleri gorunmeyenler için gate dibine gelip nere ışınlanmak istiyorsunuz listeden seçip tıklayın. günde sadece 1 kere reklam tıklama ekranı gelecektir. reklam açılmıyorsa sağ altında ufak yazan google iconuna tıklayarak acabilirsiniz veya sag tıklayıp ac diyin reklam acılmasında hiç bi sorun yoktur. explorerınızın bozuk olup olmadıgını kontrol edin
İndir : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Virus Taraması : Mystic 1861.exe - Jotti's malware scan
Sus/VB-AG sorun yapcakalar kesinlikle indirmesin ve yorum yapmasın