Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Koxp Hataları Çözüm Yolları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Koxp Hataları Çözüm Yolları Çarş. Şub. 09, 2011 11:34 pm | |
|
- .Ocx veya .Dll eksiklerinden kaynaklanan hatalar
Koxplarda diger programlar gibi bazı eklentilere ihtiyac duyar; Net framework, Func.dll, tabctl32.ocx bunlardan bazılarıdır. Bu eklentiler olmadıgı sürece koxp ve türevi [/size][size=9]programları calistirmakta sıkıntı yasayabilirsiniz. Bu ve bu türevdeki hataları almanızın nedeni gerekli eklentilerin bilgisayarınızda tanımlanmamamıs olmasıdır. Cözümü ise gayet basit. Okumus oldugunuz konu baslıgı altına; hata kodu ve hata uyarısının resimini cekip eklemeniz sarti ile en kısa sürede tarafımca sorununuza cözüm üretilecektir.
- Kullanmıs oldugunuz isletim sisteminden kaynaklanan hatalar
Bir baska hata alma sebebinizde isletim sisteminizdir. Genel olarak yayımlanan koxp, multi vb programları kodlayan koderler taban olarak Win XP isletim sistemini secmektedirler. Bunun sebebi ise Win XP isletim sisteminin 8 9 seneden beridir en cok kullanılan isletim sistemi olmasından kaynaklanır. Eger sizin kullandıgınız yeni sürümlü sistemler ( Win 7, Vista vb..) bu programlardaki belirli APIleri desteklemiyor ise (ki genelde öyle olur) hata alirsiniz. Bu hata 2 sekilde cözülebilir
- Bu
hatayı programi yazan kisiye bildirdiginizde bu hataya göre önlem alir ve programa hiç bir müdehale etmenize gerek kalmadan her sistemle uyumlu calisabilir
- Programi gerekli uyumluluk modunda baslatiriz;
Koxp'a sağ tıklayıp özellikler diyoruz Ozellikler dedikden sonra uyumluluk seçiyoruz Uyumluluk modu'ndan XP yi sectiginizde Win7 ve Vistada da koxpunuzu kullanabiliyorsunuz.
- Eski Sürüm Koxpunu Kullanmanızdan kaynaklanan hatalar
Yeni patch geldiginde client üzerinde koxpun kullanmıs oldugu belirli offset ve pointer adresleri değişir bunun uzerine koxpda calismaz bu yuzden uygun sürümdeki koxpu kullanmanız gerekmektedir. tabctl32.ocx hatasının cözümü icin assagidaki linkten tabctl32.ocx 'i indirip C:\WINDOWS\system32\ dizinine atıyorsunuz. tabctl32.ocx Indir mscomctl.ocx hatasının cözümü icin assagidaki linkten mscomctl.ocx 'i indirip C:\WINDOWS\system32\ dizinine atıyorsunuz. | |
| | | qualiteli15
| Konu: Geri: Koxp Hataları Çözüm Yolları Perş. Şub. 10, 2011 7:40 am | |
| kardeşim bnde koxpa gitmek için reklam tıkla dior o rekla lar gelmio bi bilgin warmı? | |
| | | koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Geri: Koxp Hataları Çözüm Yolları Perş. Şub. 10, 2011 11:55 am | |
| | |
| | | thetas1984
Mesaj Sayısı : 22 Rep Puanı : 22 Rep Gücü : 0 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: MDR koxp/ Seri cs çalışıyor + mp hiç bir skil yemiyordur şimdiden hayırlı olsun Salı Kas. 06, 2012 10:06 am | |
| | |
| | | ayhan.sagman.10
| Konu: Geri: Koxp Hataları Çözüm Yolları Çarş. Mart 26, 2014 7:07 pm | |
| cannot extract to disk hatası Bu Hatayı Veriyor Ne yapmalıyım Lütfen Yardım Win 8 Kullanıyorum | |
| | | qunten
| Konu: Geri: Koxp Hataları Çözüm Yolları Salı Haz. 24, 2014 7:13 pm | |
| Usta xloader le koxp açarken knightonline.exe windows tarafıdan bulunamıyor hatası veriyor nasıl çözerim ? | |
| | | | Koxp Hataları Çözüm Yolları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|