Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Multi Client 1861 v2 (Resimli anlatım) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
carmole1976
| Konu: Multi Client 1861 v2 (Resimli anlatım) Salı Şub. 08, 2011 6:58 pm | |
| Merhabalar. Önceden çok ss ve anlatım koymuştum kafanızı karıştırmıştır mutlaka. Yöntemi değiştirdim. Kullanımı anlatıyorum. KULLANIMI: İndirdiğiniz Rar dosyasında ''KOL2 ve KOL3'' dosyası bulunmaktadır. Yani 2 Ko açabileceğiniz Dosya. KOL2 dosyası Yerel Disk C deki Clienti açan dosyadır KOL3 dosyası Yerel Disk D deki Clienti açan dosyadır Her 2 diskte Client Dosyasının yolu: C:\Gamersfirst\KnightOnline/ <----> C Dosyasındaki Client D:\Gamersfirst\KnightOnline/ <----> D Dosyasındaki Client Uyarı! -Bütün maddeleri bitirdikten sonra İstediğiniz dosyanın Clientini MultiClient.exe den açıp oyuna girebilirsiniz -Her 2 Client'de Window Mode Açık olmalıdır. Aksi taktirde Hata Alırsınız. Eyer dosya yollarının doğru olduğundan emin iseniz ve hala hata alıyorsanız clienti tekrar calışrırın. 2. seferde hata vermez. Ne demek İstediğimi anlamışsınızdır umarım:) Büyük Küçük harf duyarlıdır. Client Hata verirse bilin ki dosya yolu yanlış yazılmıştır. BURADAN İNDİRİNİZ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mutlaka Virüs Taramasından Geçiriniz... Saygılarımla:) | |
| | | carmole1976
| Konu: Geri: Multi Client 1861 v2 (Resimli anlatım) Ptsi Şub. 21, 2011 5:24 pm | |
| | |
| | | | Multi Client 1861 v2 (Resimli anlatım) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|