Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Osmanli Home Ko Saat 14:00 da online C.tesi Şub. 05, 2011 1:43 pm
İP: 178.211.38.190 KO-PANEL: 178.211.38.190
----------AÇİLİŞ.-----------
Öncelikle S.a Arkadaşlar Kapanan Home-KO serverlere inat VPS aldim ve home-KO server açiyorum Şunu açikça belirteyim benim serverim bir ömür boyu açik kalacak diye bir konu yok fakat 3-5 ay sonrada kapanacak bir server değil yane ben gittiği yere kadar açik kalicağini düşünüyorum maddi durumdan yana sorun yok..Eğerki USER sayimiz yeterli olursa hem siz değerli userler hem ben oyundan zevk alirsak açikçasi güzel olur ve serverimiz kapanmaz ama her şey user�e bağli user sayisi az olursa server fazla açik kalmaz ama tahminimce siz değerli arkadaşlarinda sayesinde serverimizi gerektiği kadar doldurucaz fazla uzattim kusura bakmayin özelliklerine geçeyim arkadaşlar�
------SERVER ÖZELLİKLERİ------ CZ arkasi exp kasma daha zevkli olsun diye.isteğe göre lüferson,El Morad Castle(EMC),eslanttada kasilabilir.. Biftrost hayvanlari cz arkasinde Krowaz cz arkasinda bulunmaktadir.. Boslar Eslantta Ve Cz de bulunmaktadir.Anteras,hyde,Atilla Lüferson ve EMC de bulunmaktadir..
+0 dan +1 e basma orani % 0 +1 den +2 e basma orani %30 +2 den +3 e basma orani % 1 +3 den +4 e basma orani % 0 +4 den +5 e basma orani % 0
BOSLARDAN DROPLAR +1 OLARAK CIKMAKTADİR..
Serverimizde sizlerle çoğu zaman sorunlariniz hakkinda ilgilenecek olan Game master (GM) yetkili 2 arkadas olacaktir..Hangi konuda olursa olsun çekinmeden sorabiliceksiniz..Ve bende elimden geldiğince sizlerle ilgilenicem söz veriyorum Eğerki yetkili arkadaşlardan sikayetçi olursaniz yahut oyun içi illegal olaylarin olduğunu düşünurseniz bana iletebilirsiniz iletişim bilgilerimi vericem..
SERVERİMİZİN AÇİLİŞ AMACİ
Kapanan Home-KO serverlere inat açiliyor.Sadece ben değil siz değerli arkadaşlarimda bikmişsinizdir..Oynuyoruz oynuyoruz canlari sıkıldıkça server kapatiyorlar ve verdiğimiz tüm emeklerimiz zamanimiz zevkimiz çöpe gitmiş oluyor..Bunlara inat serverimiz açiliyor..Siz değerli user arkadaşlarim,ağabeylerim,kardeşlerimden istediğim tek şey kapanacak diye korkmayiniz ve birazda olsa çevremizdekilere ileterek user sayimizi arttirmamizdir..Ve unutmayinizki bu sadece bir oyundur ne kadar zevkli eğlenceli olsada kimsenin kalbini kirmayin küfür(argo) kelimeleri kullanmayin..
Dilerimki herkez açisindan hayirli uğurlu olur..
HERKEZİ BEKLERİZ HERKEZE KAPİMİZ AÇİKTİR.. İYİ OYUNLAR BOL KEYİFLER DİLEĞİMLE.. Saat 15:00 da Onlinedir ....