Mesaj Sayısı : 109 Rep Puanı : 182 Rep Gücü : 1 Yaş : 35 Nerden : Evden İş/Hobiler : Knight Online & Hileleri :) Lakap : ByLort
Konu: KoBotta Trojen Cıktı Ona Göre Kullanınız.. ! Çarş. Şub. 02, 2011 11:45 pm
İyi Günler Dilerim..
Kücük Bir Arastırmanın Ardından KoAutoBot'un Multi Clientinde Trojene Rastladım. Gece Saat 00:00 I Gecti Fakat Arastırmaya Devam ediyorum. KoBot'un Bütün dosyalarını tek tek tarattım ve Buldum .) Arayan Bulur..
Trojen Yukarda Görüldügü Dosya İsmindedir.
"StealthGuard"Adı Bu Olan Dosyayı Silmeyi denedik ve Olanlar.
Resimdede Görüldügü gibi İlk Basta Hata Alıyoruz.Fakat
Biraz zaman gectikten sonra (veya "Tamam"a tıkladıktan sonra ) Giriyor Oyuna..
Girincede Hata Veriyo Fakat Her Hangi bir Sorun Olmuyor. | KoAutoBot Çalışmadıgı için Kxp Çalıştırıyomu - Çalıştırmıyomu Bilgim yok. ! Ama oyuna Giriyo..
TARAMA SONUCLARI !
"StealthGuard" Adlı Dosya 2 Farklı sitede Taratıldı..
CİNLİLERİN Denilen MultiClient'i Kullanıyordum.. Diyer Multi Temizmi Dolumu Bilgim Yok onunlada Sabah İlgilenecegim.. İyi Akşamlar..
NOT :Yapımcı Bu Trojenlerle İlgili Açıklama Yapmış fakat haberim yoktu. Edinilen bilgiye göre Pasif ya da Zararsız Diyebiliriz..Ama Yinede Tebbiri elden bırakmayn Şifrenizi Kopyala-Yapıştır Yöntemi ile Yazın Kondomsuz İliskiye girmeyin Kısacası .)
En son ByLort tarafından Perş. Şub. 03, 2011 1:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Geri: KoBotta Trojen Cıktı Ona Göre Kullanınız.. ! Perş. Şub. 03, 2011 10:04 am
bu bilinen bişey zaten çok eskiden beri var o
gonzales23
Mesaj Sayısı : 15 Rep Puanı : 15 Rep Gücü : 0 Yaş : 41 Nerden : bilmem
Konu: Geri: KoBotta Trojen Cıktı Ona Göre Kullanınız.. ! Perş. Şub. 03, 2011 10:16 am
kobot hala kullanıla biliyormu
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Geri: KoBotta Trojen Cıktı Ona Göre Kullanınız.. ! Perş. Şub. 03, 2011 10:17 am