Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| SRO KİNG V1.014 LEGEND 4 (ÜCRETSİZ) 1.87 ile uyumlu BOt | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: SRO KİNG V1.014 LEGEND 4 (ÜCRETSİZ) 1.87 ile uyumlu BOt Ptsi Ocak 31, 2011 5:59 pm | |
| BURDAN İNDİRİN (KOCAMAN ŞEYİ GÖREMİYOSUNUZ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.])Keylogger v.b yoktur. Kendim yükledim. Şifre Falanda koymadım ------------------ Arkadaşlar öncelikli; bu botun bir süre sonra ücretli olucağını söylemek isterim. Şimdi sizi bu bota mı alıştırıyolar bu bota bağımlı mı etmeye çalışıyolar anlamış değilim. Ama BOT TAMAMEN ÜCRETSİZDİR ! KULLANILIŞI1- Launcher.exe dosyasını açın. 2- Diller kısmından (Languages) Turkish'i seçin. 3- Kayıt Ola Tıklayın Ve kayıt olun. 4- Daha sonrasında ID ve şifreyi yazıp oyuna Girin. Oyun Eğer Launcher.Exe hatası veriyorsa; SROKing Botunu Çalıştırmak İçin Bilgisayarım HDD (C[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Program Files'i Açıyoruz Ve SROKing Klasörünü Program Files'in İçine Koyuyoruz Hata Alanlar Bu Şekilde Yapsınlar Ancak Bu Şekilde Oluyor.. Virüs Tarama Sonuçları: Virüs Diye Çıkan Uyarılar Normalde Yazılım Dilleri Ama Bazı Antivirus'ler Bunları Virüs Olarak Algılıyor.. Dosyaların Tek Tek Taranmış Hali: Launcer.exe : Virustotal. MD5: 0455eba60ae8108d92096f52e1e0b792 inter.dll : Virustotal. MD5: 7b2a5643cf0a04e4199da847b0f2c1a4 Adapter.dll : Virustotal. MD5: dbbc49e86d7367efb7fdab5be0a563a5 Impetus.dll : Virustotal. MD5: 6c1ad87b50a69dcb31be732c0b28b9bd Logger.dll : Virustotal. MD5: 71000f8ea551dbdeb3d35ccb6b17699f Botta bulunan belli başlı özellikler:
- Türkçe dil desteği
- 7/24 otomatik kasabilme
- NO DC (Trafik verdikten sonra tekrar deneyebilme)
- NPC Alışverişi yapabilme (Pot vs alma)
- Otomatik pot basma
- Otomatik kasma alanına geri dönebilme
- Otomatik berserk kullanabilme
- Otomatik buff basabilme
- Avrupa charlar için silah değiştirme
- Ölen peti diriltme
- Silah ve elbiseleri onarma
- Önce pete saldıran moba saldırabilme
- Silk ile alınan itemlerin kullanılabilmesini destekleme
- Cavede sorunsuz kasabilme
- Mini harita
- Otomatik satın alma / satma / kasaya koyabilme
- Blok listesi oluşturabilme
- Pet de bulunan pot veya return scroll u üzerine alıp kullanabilme
Bunlar bota başlangıç olarak eklenen özellikler botun yapımcıları botu sürekli yenileyip yeni yeni özellikler ekleyeceklerini yazmışlar. BOT AYARLARI (alıntı) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tags: SRO beleş bot , silkroad beleş bot , silkroad son sürüm bedava bot , silkroad son sürüm beleş bot , silikroad her sürüme uygun bot silkroad nubot , 1.87 nubot , 1.89 nubot , 1.87 beleş bot , 1.87 beadava bot , silkroad online , silkroad online hile wall , silkroad wall , silkroad cheats , silkroad free bot , silkroad 1.87 free bot , ipekyolu bedava bot , son sürüme uyumlu bot , nubot , nubot crack , nubot serial , nubot şifre , nubot hile , silkroad online hile , silkroad için çalışan bot , bedava botlar , bot dünyası , silkroad kosp , silkroad koxp , silkroad bot , silkroad 1.87 bot , sro king son sürüm , sro king V1.014 Legend 4 , ücretsiz bot , ücretsiz 1.87 silkroad bot , bedava 1.87 1.89 bot , uyumlu bot | |
| | | | SRO KİNG V1.014 LEGEND 4 (ÜCRETSİZ) 1.87 ile uyumlu BOt | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|