Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| forgentting temple hilesi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: forgentting temple hilesi Salı Ocak 19, 2010 3:09 pm | |
| Arkadaşar bir çoğunuz ft de atak yapan hayvanlardan dertlisinizdir herhalde. Yapacağınız çok basit bunu kendim keşfettim.Daha doğrusu farkettim diyelim. Bu sayede ft de hiçbir hayvandan atak almıyorsunuz dikkatlice okuyunuz ... Ft'ye girmeden 1 - 2 dk önce Ts nizi basıp uruk tron oluyorsunuz.Püf nokta burada ; TS Yİ BASTIKTAN SONRA FT YE GİRMEDEN ÖNCE VE GİRDİKTEN SONRA HİÇBİR SKİLL KULLANMAYACAKSINIZ!!!! Sprint , lightfeet , swift , buf , ac , heal vs .. Sadece Provoker bufflanacak ve priest onu heallemek üzere takip edecek. Dediğim gibi ft ye girmeden önce ts yi bastıktan sonra hiçbir skill kullanmayacaksınız.İçeri girdikten sonra da yine hiç bir skill kullanmamalısınız.Ben bu şekilde tek başıma ayakta kalıyorum her ft'de. Buyrun ss | |
| | | | forgentting temple hilesi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|