Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Old takılar nelerdir yani hangi takılar old olarak çıkar ?

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Old takılar nelerdir yani hangi takılar old olarak çıkar ? Empty
MesajKonu: Old takılar nelerdir yani hangi takılar old olarak çıkar ?   Old takılar nelerdir yani hangi takılar old olarak çıkar ? Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 2:57 pm

roc , rol , ske belt, flame rıng , harpy belt , we, re , pe , eme ,wp ,ep, ce , rom , bunlar dışında bilgim yok

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x819.

Bu da 2. Yol sanırım Old takı düşürme Yöntemi

Tüm yaratıklardan düşebilen ve madencilik yaparak bulduğunuz Mysterious Ore'leri kırdırdığınızda çıkabilen Monster Stone'yi tek başınıza (parti ile olmuyor) skill bara koyup bastığınızda kendinizi cleaver görevi benzeri biryerde bulacaksınız. 30 dakika süre içerisinde içerdeki yaratıkları kesmelisiniz. İçerdeki yaratıklar fazla damage vermediği gibi kolay kesiliyor ayrıca çokda iyi exp veriyor.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x892.

Bu yaratıkların kutusundan Nest Scrap, Scrap of Steel ve Soft Stone düşüyor. Ben 80 level ve Gold preli bir karekterle girdim. İçerdeki her yaratık 275k exp verdi. Görevi tamamlamam 10 dakika sürdü. Son bossu kestiğimde drop olarak Old Flame Ring düştü.

Peki neye yarar bu Nest Scrap, Scrap of Steel ve Soft Stone derseniz. 3 adet aynı takı + 5 adet Nest Scrap + 50 adet Scrap of Steel + 1 adet Soft Stone ile moradonda bulunan [Heppa Pupil]Shozin isimli NPC'ye (Dragon shelleri veya krowaz silahlarını veren NPC) gidiyorsunuz ve yeni takınızı alıyorsunuz.

Mysterious Ore
Monster Stone
Nest Scrap
Scrap of Steel
Soft Stone

Son olarak Bosslardan da old takı düşmektedir.
https://koxpcu.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HANGİ LEVEL BOZKIRDAN HANGİ ARMA CIKAR RESIMLI ANLATIM
» Cabal Online Hangi Item Hangi Mob'dan Çıkar
» cabal online Hangi Item Hangi Mob'dan Çıkar
» Hangi Item Hangi Mob'dan Çıkar
» edrncanoomt2 event var dk dk ya o x yarısma 10dk aralıklarla var yani herşey bol 90 lvl takılar