Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Monster Stone neler çıkıyor | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Monster Stone neler çıkıyor Salı Ocak 19, 2010 2:55 pm | |
| Bu canavarlardan neler çıkıyor ? Bu yaratıkların kutusundan Nest Scrap, Scrap of Steel ve Soft Stone düşüyor Ayrıca Old takılarda düşmektedir. Bu çıkan Nest Scrap, Scrap of Steel ve Soft Stone ne işeyarar ? Upgrade Takılar,Magic Takılar işe yaramaz.Old takıların da kararmış olanları kullanılamaz.Örneğin kararmış bir Old Warrior Earring'i kullanamazsınız. Koymanız gereken itemler (denenmiş ve test edilmiş olarak); 1 adet Soft Stone 5 adet Nest Scrap 50 adet Scrap of Stell ve 3 adet herhangi kararmamış old takı.(ben Old Planitum Ring'le olumlu sonuç aldım. Soft Stone'larınızı [Jewerly Worker] jewel'e tıkladıktan sonra üstten 3.seçenek olan Alchemy Stone Sales butanıyla 1.000.000 karşılığında alabilirsiniz.Görüntüsü yoktur sadece inventory'deki karelerin sağ alt tarafında 1 yazar. Old takıyı upgrade videosu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu takıyı Düştüğü zaman Satabilir miyiz ? Evet üzerimize giymezsek satabiliriz Old takıya + basılır mı ? Hayır upgrade yapılmaz. | |
| | | HitMooNCheN
Mesaj Sayısı : 58 Rep Puanı : 75 Rep Gücü : 1 Yaş : 34 Nerden : Zonguldak İş/Hobiler : Kronos Lakap : PhillipMorris
| Konu: Geri: Monster Stone neler çıkıyor C.tesi Haz. 19, 2010 12:18 am | |
| bu old takıları upgrade yapıp normal takıya cevirdigimizde upgrade yapılabilir | |
| | | | Monster Stone neler çıkıyor | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|