Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| istanbulm2.tk | 73 lvl baslangıc <| celikli npc ler | RESİMLİ TANITIM | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: istanbulm2.tk | 73 lvl baslangıc <| celikli npc ler | RESİMLİ TANITIM Salı Ocak 25, 2011 1:23 pm | |
| + ---- - İlk olarak merhaba arkadaslar "İstanbulm2".[SIZE="7"]İstanbulm2.Tk Tanıtım [/SIZE] Oyunun Sitesi: [SIZE="6"][url]www.istanbulm2.tk[/SIZE][/url] www.istanbulm2.sadecepvp.com *73 level başlangıç. +İTEMLER İLE BİRLİKTE+10m *Çelikli npc *65 silahlı npc *Çok yönlü npc *Lonca +90 *Bol event RESİMLER MEVCUT AYrıca sw mizde bos npc bulunmaktadır.Sebebi event saatlerinde item esye vb konulmasıdır.* Buz Cadısı , Sürgün Mağarasında 1366 1406 koordinatlarına sabitlendi. * Su Ejderhası , Sürgün Mağarası 2.Kat 271 386 koordinatlarına sabitlendi. * 4x , 6x - 1Hit gibi hileler engellendi. * Özel ( 120 level silahları ekli ) * Ek Olarak oyuna 3 Adet görev eklendi. * Level Sınırı 127 olarak belirlendi. * Buz Zindanındaki bugda kalma sorunu çözümlendi. * Binek ve Işınlanma yüzüğü eklendi. * Oyunun büyük bir kısmı TÜRKÇE.OYUN bol eventli eğlenceli.[SIZE="6"]Dahası oyunda bekleriz[/SIZE] | |
| | | | istanbulm2.tk | 73 lvl baslangıc <| celikli npc ler | RESİMLİ TANITIM | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|