E2-GAME İddia Ediyorum Bu kadar oynanabilirliği olan sw YOK
Yazar
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: E2-GAME İddia Ediyorum Bu kadar oynanabilirliği olan sw YOK Salı Ocak 25, 2011 1:12 pm
Öncelikle Droplar x1000' dir.
Server Özellikleri 1-) Serverda 4x - DC Hileleri ÇALIŞMAMAKTADIR. 2-) Oyunda Birbirinizin Levelini Görebilirsiniz(Metin2 TR Gibi) 3-) P NPC VARDIR. 4-) NPCLerde 65 lv itemleri Çelikler Ejderha tanrısı zırh 61 lv itemleri var. 5-) Zombi Adası bulunur. +101 Lv Oyuncular girebilir bu adaya. 6-) Buz zindanına giriş için KAN TAŞI Gereklidir. Kan Taşı Service NPC'sinden 6 Saatte bir alınır. 7-) İnciler Şebnemler Markette Satılıyor. 8-) + Basma itemlerinin HEPSI NPC'de 9-) 80 silahlarını 90 Lv Silahlarına çevirebilirsiniz..Çevirmek icin gerekli itemlerin HEPSi NPC'dedir. 10-) Buz zindanında Zehir - Yarı-İnsan - Çelik Zırhları - Su perisi - 61 Zırhları düşürebilirsiniz. 11-) GM'ler full ilgili. 12-) Oyunun kapanma - LAG Gibi sorunları yoktur. 13-) Sürekli yenilik. 14-) 0yun 2010 Client üzerine kuruludur. İndirdiğiniz PAcKte iç Görü Küresi - ş ı ğ İ gibi türkçe karakterleri yazabilirsiniz. 15-) Buz cadısı YerAltı Buz Ejderhası Ve Elit BoSSLaR Bulunmaktadır. 16-) Oyunda Ascaria Adlı vadi bulunmaktadır. Bu Vadiye gidebilmek icin Şeytan Kulesi 9.Katta Azraili kestikten Sonra gelen "Savaşçı HAyaleti" NPCSiyle Gidebilirsiniz.
Oyun oynanabilirliğe uygun, basit veya zor değil orta halli "emek verilsede boşa çıkmaz" dedirten muhteşem zevk aldığım bir swdir. Herkesi bekliyorum. Oyundaki nickim ShinoBii. 101 lwl surayım. Pm atan arkadaşlara yardımlarımı eksik etmem. Deneyin pişman olmayacaksınız.